CAMERA ASCUNSĂ: Răsturnare de situaţie, detalii INCREDIBILE oferite de proprietarul maşinii în care a murit Răzvan Ciobanu

Bărbatul al cărui buletin a fost găsit în maşina condusă de creatorul de modă Răzvan Ciobanu - decedat luni într-un accident rutier - a fost audiat de anchetatori. El afirmă că a vorbit ultima dată cu acesta duminică seară. Un alt amic al ui Ciobanu susţine că de duminică după-amiază, acesta nu i-a mai răspuns la telefon. 

02 mai 2019, 12:29
CAMERA ASCUNSĂ: Răsturnare de situaţie, detalii INCREDIBILE oferite de proprietarul maşinii în care a murit Răzvan Ciobanu

Iulică Cercel, bărbatul al cărui buletin a fost descoperit în maşina condusă de designer a fost audiat de poliţişti. El a rupt tăcerea într-o discuţie cu reporterii România TV. Urmăriţi întreg dialogul: 

Răzvan Ciobanu a murit luni dimineața într-un accident produs la ieşirea din localitatea Săcele spre Năvodari, în judeţul Constanţa. ”Range Rover”-ul în care și-a găsit sfârșitul creatorul de modă costă peste 100.000 de euro și îi aparține Mădălinei Ignatuc. Împreună cu iubitul ei, Iulian Cercel, fiul unui om de afaceri din Călăraşi mort în urmă cu câţiva ani, Mădălina deţine în Bucureşti o firmă de arhitectură. 

EXCLUSIV. Dezvăluire INCREDIBILĂ. Prietenul lui Răzvan Ciobanu rupe tăcerea. Ce s-a găsit în casa designerului VIDEO

Poliţiştii constănţeni au stabilit că Răzvan Ciobanu nu purta centură de siguranţă în momentul producerii accidentului, el fiind proiectat prin unul din geamurile autoturismului, care s-a răsturnat, oprindu-se într-un copac. 

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa spun că moartea lui Răzvan Ciobanu a fost una violentă, el suferind o ruptură de aortă cu hemoragie internă, ruptură pulmonară, hepatică şi de coloană toracală. În urma accidentului, Ciobanu a fost proiectat în afara autovehiculului, cu faţa în jos, poziţia sa fiind schimbată de către medicii SMURD pentru aplicarea procedurilor specifice.

De asemenea, testele preliminare au arătat că în sângele creatorului de modă se aflau substanţe interzise. Analizele amănunţite urmează să determine despre ce substanţă era vorba şi ce cantitate se găsea în organism, iar acestea vor fi finalizate în câteva săptămâni.