CAMERA ASCUNSĂ. Preşedintele asociaţiei de proprietari din blocul în care a locuit Codruţ Marta, speriat de serviciile secrete

Preşedintele asociaţiei de proprietari din blocul în care a locuit Codruţ Marta, fost şef de cabinet al lui Sorin Blejnar, se declară speriat de serviciile secrete. Acesta susţine că problemele cu serviciile secrete au apărut imediat după ce a fost filmat cu camera ascunsă de o echipă România TV.

RomaniaTV.net
06 sept. 2017, 16:10
CAMERA ASCUNSĂ. Preşedintele asociaţiei de proprietari din blocul în care a locuit Codruţ Marta, speriat de serviciile secrete

Bărbatul spune că avertismentul serviciilor îi vizează şi pe jurnaliştii interesaţi de cazul Marta: „Şi tu o să ai probleme!”

Preşedinte asociaţie de proprietari: Nu vii să-mi iei mie interviu să apar la televizor, să-mi fac eu duşmani cu lucrurile acestea, cu serviciile secrete! Şi dumneata îţi faci! Eu nu lucrez la aprozar şi nu sunt tâmpit!

Reporter: Ce v-au făcut serviciile secrete? Pentru că aţi vorbit de Marta?

Preşedinte asociaţie de proprietari: Nu vreau să am probleme cu nimeni!

Reporter: Dar ce probleme?

Preşedinte asociaţie de proprietari: Că sunt locatari…Nu pot să dau detaliile nimănui…N-am voie să dau nici despre ceilalţi care sunt în bloc…N-am voie să dau!

Reporter: Dar cine v-a speriat atât de tare?

Preşedinte asociaţie de proprietari: Păi tu, domnule! Că ţi-am spus despre Marta anumite… De două ori ai venit! De trei ori ai venit! Odată la oamenii de serviciu, de l-ai dat în gât pe prostul ăla, pe beţiv… şi cu asta! 

Reporter: Dar de ce vă e frică?

Preşedinte asociaţie de proprietari: Îmi fac duşmani!

Filmarea care a generat totul a apărut pe postul România TV în urmă cu trei luni. Chestionat de o echipă România TV în legătură cu situaţia apartamentului deţinut de Codruţ Marta în blocul de pe strada Vasile Conta, preşedintele asociaţiei de proprietari a spus atunci că cei care au intrat în posesia lui sunt funcţionarii de la ANAF.

Cât despre dezvăluirile făcute de omul de serviciu al blocului, ele îl indicau pe Codruţ Marta ca fiind viu, bine-mersi. Pentru a-şi întări supoziţia, bărbatul a dezvăluit atunci faptul că tocmai vorbise cu Andreea, ultima soţie a lui Codruţ Marta.

Din 21 mai 2012, Codruţ Marta, consilierul fostului şef al ANAF Sorin Blejnar, e de negăsit. Anchetatorii îl cred mort.