Camera Comunelor a aprobat, în principiu, Acordul Brexit

Publicat: Vineri, 20 Decembrie 2019 16:55 // Actualizat: Sâmbătă, 21 Decembrie 2019 09:40 // Sursa: romaniatv.net


Camera Comunelor a aprobat, vineri, principalele elemente ale Acordului Brexit, dar procedurile parlamentare vor continua, în contextul în care premierul Boris Johnson intenţionează ca retragerea ţării din Uniunea Europeană să se producă pe 31 ianuarie 2020.

Practic, principalele elemente ale Acordului Brexit au fost adoptate în a doua lectură cu un raport de voturi de 358 la 234, informează Sky News.

Proiectul va fi adoptat în forma finală până pe 29 ianuarie, după finalizarea procedurilor în Camera Comunelor şi în Camera Lorzilor. Etapele finale de aprobare a Acordului Brexit în Camera Comunelor vor continua până pe 9 ianuarie, după care proiectul va trece în Camera Lorzilor şi va trebui ratificat în forma finală până pe 29 ianuarie.

Citeşte şi Premierul publică un raport cu privire la amestecul Rusiei în politica britanică

Boris Johnson speră că Marea Britanie se va retrage din Uniunea Europeană pe 31 ianuarie 202

"A venit momentul să depăşim vechile disensiuni privind ieşirea ori rămânerea în UE, este momentul să acţionăm împreună ca o naţiune revigorată, Marea Britanie. Acum este momentul să ne unim pentru a scrie un nou interesant capitol al istoriei naţionale, pentru a reuşi un nou parteneriat cu prietenii europeni (...)", a declarat Boris Johnson, citat de agenţia de presă Reuters.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
acord brexit Boris Johnson Brexit Camera Comunelor vot
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8347
RON
12 Aug
noapte 18 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H