Camera Deputaţilor a fost convocată miercuri şi joi în sesiune extraordinară

Camera Deputaţilor se convoacă în sesiune extraordinară miercuri şi joi, pe ordinea de zi aflându-se cele trei proiecte de lege pentru ratificarea acordurilor de asociere între UE şi Comunitatea Europeană a Energiei Atomice şi statele membre ale acestora şi Republica Moldova, Ucraina şi Georgia semnate la Bruxelles, pe 27 iunie, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
01 iul. 2014, 15:28
Camera Deputaţilor a fost convocată miercuri şi joi în sesiune extraordinară

‘În temeiul dispoziţiilor art. 66 alin (2) din Constituţia României, republicată şi a art. 84 alin (2) şi (4) din Regulamentul Camerei Deputaţilor, republicată, cu modificările şi completările ulterioare, Camera Deputaţilor se convoacă în sesiune extraordinară în perioada 2 iulie, ora 12,00 – 3 iulie’, se arată într-o decizie publicată pe site-ul instituţiei.

Potrivit documentului, pe ordinea de zi se mai află proiectul de lege pentru modificarea Legii 571/2003 privind Codul fiscal, proiectul de lege pentru modificarea şi completarea OUG 111/2011 privind comunicaţiile electronice, precum şi cererea ministrului Justiţiei, însoţită de solicitarea Parchetului de pe lângă ÎCCJ, de încuviinţare a arestării preventive a deputatului Titi Holban.

Miercuri la ora 9,30 va fi convocat Biroul permanent al Camerei Deputaţilor, urmat de lucrări în comisii, iar începând cu ora 12,00 vor avea loc lucrările plenului.