Camera Deputaţilor votează pe 27 decembrie în cazul arestării lui Coman

Secretarul Camerei Deputaţilor, deputatul Eugen Nicolicea, a anunţat luni că plenul acesteia a fost convocat în 27 decembrie, la ora 12.00, pentru a decide asupra solicitării de arestare preventivă a deputatului Gheorghe Coman.

23 dec. 2013, 12:34
Camera Deputaţilor votează pe 27 decembrie în cazul arestării lui Coman

Eugen Nicolicea a declarat că şedinţa de plen în care se va decide asupra solicitării de arestare preventivă a deputatului Gheoghe Coman va avea loc vineri, pe 27 decembrie, la ora 12.00, conform deciziei Biroului Permanent.

El a menţionat că în aceeaşi şedinţă se va vota noul preşedinte al Comisiei de regulament, în locul deputatului PSD Nicolae Vasilescu fiind susţinut Gheorghe Emacu, membru al UNPR, informează Mediafax.

Nicolicea a fost întrebat dacă liderii grupurilor parlamentare au ridicat problema mobilizării parlamentarilor la şedinţa de plen, pentru întrunirea cvorumului, în condiţiile în care şedinţa este programată imediat după Crăciun.

„Crăciun, ne-Crăciun, termenele sunt termene… eu întotdeauna am susţinut că regulamentele trebuie să fie respectate, chiar dacă ai situaţii neplăcute”, a răspuns Nicolicea.

Deputatul a afirmat că în situaţia în care nu va fi întrunit cvorumul de şedinţă vineri în plenul Camerei Deputaţilor preşedintele de şedinţă va anunţa la momentul respetiv data următoarei şedinţe în care subiectul va fi repus pe ordinea de zi.