Camerele au surprins bătaia în urma căruia un tânăr din Timiş a intrat în moarte clinică. VIDEO

Incaierarea din fata unui bar din Complexul Studentesc din Timisoara, in care un tanar de 29 de ani a fosta batut cu bestialitate a fost surprinsa de camerele de supraveghere ale unui local din apopiere.

RomaniaTV.net
25 aug. 2015, 13:43
Camerele au surprins bătaia în urma căruia un tânăr din Timiş a intrat în moarte clinică. VIDEO

Imagini şocante cu tânărul bătut până la comă într-un compelx studenţesc din Timişoara. Pe înregistrarea camerelor de supraveghere, in partea superioara a filmului, pe o fereastra, se poate observa cum protagonistii bataii alearga pe Aleea Studentilor, insotiti cel mai probabil de prieteni, unde rafuiala continua.

Tânărul bătut la Timişoara este în moarte clinică. Rudele au acceptat donarea organelor

Tanarul de 29 de ani a fost dovedit in cele din urma, pus la pamant si lovit cu pumnii si cu picioarele pana cand n-a mai miscat. Cateva zeci de minute mai tarziu, barbatul ajungea la Spitalul Judetean Timisoara, unde a fost internat de urgenta la Sectia de Terapie Intensiva.

Barbatul intrase in coma profunda, din pricina leziunilor la nivelul capului, si din noaptea agresiunii nu s-a mai trezit. Doctorii au stabilit ca astazi a intrat in moarte cerebrala si, pentru ca in acest moment tanarul e tinut in viata doar de aparate, medicii au demarat negocierile cu familia pentru o posibila prelevare de organe, in masura in care acestea mai sunt viabile.

Familia nu a decis nimic privind prelevarea de organe, pacientul se afla in moarte cerebrala. El va deceda in urmatoarea perioada. Se discuta periodic cu familia. Colegii din echipa de management discuta conform planului. El, ca persoana, cu toate eforturile noastre, nu mai rezista. Noi il tinem pe aparate pentru ca e tanar. Maximum cateva zile mai poate ramane in starea de moarte cerebrala”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro medicul Ovidiu Bedreag, seful Clinicii ATI a Spitalului Judetean Timisoara.