Camern Negoiţă şi Marian Sârbu, votaţi şefi ai CNVM şi CSSPP

Carmen Negoiţă a primit, marţi, votul Parlamentului pentru funcţia de preşedinte al Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare, iar preşedintele UNPR, Marian Sârbu, pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private, informează Mediafax.

RomaniaTV.net
27 mart. 2012, 17:31
Camern Negoiţă şi Marian Sârbu, votaţi şefi ai CNVM şi CSSPP

Carmen Negoiţă a fost votată drept preşedinte al Comisiei Naţionale a Valorilor Mobiliare, iar Gheorghe Marcu  – vicepreşedinte al acestei instituţii.

Senatorii şi deputaţii şi-au dat, de asemenea, votul pentru un număr de trei comisari la Comisia Naţională a Valorilor Imobiliare: Ştefania Gabriela Ferencz, Dorina Mihăilescu şi Gheorghe Albu.

În urma votului pe buletine, toţi candidaţii au întrunit 232 de voturi „pentru” şi nici un vot „împotrivă”, cu excepţia Dorinei Mihăilescu, care a primit 231 de voturi „pentru” şi un vot „împotrivă”.

De asemenea, preşedintele UNPR, Marian Sârbu, a primit votul Parlamentului pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Comisiei de Supraveghere a Sistemului de Pensii Private, iar Ion Giurescu a fost votat ca vicepreşedinte al instituţiei.

Marian Sârbu a întrunit 229 de voturi „pentru” şi un vot „împotrivă”, iar Giurescu, 228 de voturi „pentru” şi două voturi „împotrivă”.

Votul a fost exercitat în plen comun, pe buletine.

Parlamentarii au votat şi numirea lui Biro Albin ca membru al Consiliului Comisiei de Supraveghere a Asigurărilor pentru un mandat de cinci ani. Acesta a întrunit un număr de 228 voturi „pentru” şi două voturi „împotrivă” din partea parlamentarilor reuniţi în plen comun. Parlamentarii şi-au exercitat votul pe buletine.