Campania electorală, final spectaculos. Un panou imens cu hashtagurile „Caine” şi „Trafic de influenţă” a apărut în Bucureşti

Un panou luminos uriaș, în culorile USR, a fost afișat pe o clădire de lângă Biserica Sfântul Gheorghe Nou, după Spitalul Colțea, între Piața Universității și Piața Unirii, din București, informează G4Media.

RomaniaTV.net
25 sept. 2020, 19:50
Campania electorală, final spectaculos. Un panou imens cu hashtagurile „Caine” şi „Trafic de influenţă” a apărut în Bucureşti

Pe panou sunt inscripționate hashtagurile „#Câine” și „#Trafic de influență” și este marcat cu simbolurile PNL și USR PLUS.

Hashtagurile fac referire la scandalul izbucnit pe final de campanie în care a fost implicat candidatul susținut de PNL și USR PLUS, Nicușor Dan, care a intervenit, susţine el, pentru a media un litigiu între controversatul om de afaceri Mihai Mitrache, cunoscut cu porecla „Câine”, și Primăria Sectorului 4, condusă de primarul PSD Daniel Băluță.

În spațiul public au apărut înregistrările unor convorbiri telefonice între Nicușor Dan și fostul jurnalist Cristian Zărescu, pe vremea când acesta era consilierul primarului Băluță, și în care cei doi discutau despre litigiul dintre Mitrache și administrația sectorului 4.

Citeşte şi: Ludovic Orban: „Credeţi că altcineva ia decizii la Bucureşti decât Pandele? Vă înşelaţi. În casa aceea cântă cocoşul”