Campanie cu îmbrânceli la Braşov. „Eşti un naşpa, un gunoi, un poponar!” VIDEO

Întâlnire de gradul III pe străzile Braşovului. Militanţii USL şi PDL au dat nas în nas şi o bătaie generalizată a fost evitată la mustaţă. Singurul care a ieşit "şifonat" din întâlnire a fost cameramanul USL-iştilor, care a fost "altoit" de câteva ori de un pedelist care clama că are cei şapte ani de acasă şi că vrea să ducă o campanie civilizată.

RomaniaTV.net
14 oct. 2011, 17:26
Campanie cu îmbrânceli la Braşov. „Eşti un naşpa, un gunoi, un poponar!” VIDEO

Susţinătorii îmbrăcaţi în roşu ai lui Cătălin Leonte (PSD), candidat la primăria Braşov, s-au întâlnit cu cei ai primarului în funcţie, George Scripcaru (PDL), îmbrăcaţi în netradiţionala culoare verde fosforescent. Spiritele s-au încins din cauza camerei de filmat a celor de la USL care l-a provocat pe liderul cetei pedeliste. "Nu mai filma, mă! Nu mai filma!", a spus pedelistul.

Cum "cineastul" USL îşi vedea de treabă, cel filmat fără voie l-a lovit de vreo două ori provocând revolta unuia dintre useliştii braşoveni, dar cu origini pe celălalt versant al Carpaţilor Orientali. "Da' di ci dai, măi? Di ci dai?", a întrebat el scandalizat de manierele preopinenţilor politici.

În schimb, pedelistul era foarte convins de buna sa educaţie. "Eu sunt corect şi bun şi am cei şapte ani de acasă. Eu am făcut cu hoţul ăsta care mă filmează o înţelegere să facem o campanie cinstită şi corectă", îi spunea băţos militantul PDL celui care părea liderul echipei USL.

Cum camera mergea în continuare, pedelistului i-au cedat din nou şi nervii, şi bunele maniere. "Eşti un naşpa, un gunoi şi eşti un poponar!", l-a evaluat pe cel care continua să îl filmeze.

Susţinătorii îmbrăcaţi în roşu ai lui Cătălin Leonte (PSD), candidat la primăria Braşov, s-au întâlnit cu cei ai primarului în funcţie, George Scripcaru (PDL), îmbrăcaţi în netradiţionala culoare verde fosforescent. Spiritele s-au încins din cauza camerei de filmat a celor de la USL care l-a provocat pe liderul cetei pedeliste. „Nu mai filma, mă! Nu mai filma!”, a spus pedelistul.

Cum „cineastul” USL îşi vedea de treabă, cel filmat fără voie l-a lovit de vreo două ori provocând revolta unuia dintre useliştii braşoveni, dar cu origini pe celălalt versant al Carpaţilor Orientali. „Da’ di ci dai, măi? Di ci dai?”, a întrebat el scandalizat de manierele preopinenţilor politici.

În schimb, pedelistul era foarte convins de buna sa educaţie. „Eu sunt corect şi bun şi am cei şapte ani de acasă. Eu am făcut cu hoţul ăsta care mă filmează o înţelegere să facem o campanie cinstită şi corectă”, îi spunea băţos militantul PDL celui care părea liderul echipei USL.

Cum camera mergea în continuare, pedelistului i-au cedat din nou şi nervii, şi bunele maniere. „Eşti un naşpa, un gunoi şi eşti un poponar!”, l-a evaluat pe cel care continua să îl filmeze.