Campanie de adopție a câinilor fără stăpân

Primăria Sectorului 1 organizează duminică o campanie de adopție a câinilor fără stăpân, patrupedele fiind vaccinate, sterilizate, microcipate și cu carnete de sănătate.

08 oct. 2017, 05:36
Campanie de adopție a câinilor fără stăpân

Potrivit inițiatorilor, cei interesați trebuie să aibă asupra lor buletinul de identitate, campania urmând a se desfășura în intervalul orar 8,00 — 15,00, la „Ringstar Club”, situat pe Șoseaua Odăi nr. 6.

Campania de adopție este organizată cu ocazia Zilei Internaționale a Animalelor, sărbătorită în fiecare an pe 4 octombrie, și va avea loc în cadrul evenimentului „Bucharest Trofy 2017”, inițiat de Asociația „Doberman Club România”, cu sprijinul Poliției Locale Sector 1, potrivit Agerpres.

Citeşte şi Medicii veterinari care supravegheau eutanasierea câinilor fără stăpân, ameninţaţi de iubitorii de animale

Cei care intenționează să adopte un câine o pot face pe toată durata anului direct de la adăpostul din Șos. Odăi de luni până vineri, între orele 9,00 — 14,00, adăpost unde își așteaptă stăpânul peste 700 de câini.

Actele de adopție sunt întocmite pe loc, patrupedele putând fi preluate direct de potențialii proprietari. Pentru mai multe informații, persoanele interesate pot suna la numărul de telefon 021/490.40.07.

Patrupedele oferite spre adopție sunt strânse de pe străzi de Poliția Animalelor Sector 1 și provin din adăpostul administrației locale situat pe Șoseaua Odăi nr. 3-5.


loading...