Campanie de vaccinare pentru persoanele fără adăpost şi care nu deţin acte de identitate, în Bucureşti

O sesiune de vaccinare pentru persoanele fără adăpost şi care nu deţin acte de identitate are loc, miercuri, în Capitală.

29 dec. 2021, 09:41
Campanie de vaccinare pentru persoanele fără adăpost şi care nu deţin acte de identitate, în Bucureşti

Vaccinarea pentru persoanele fără adăpost se face, în intervalul orar 11.00 – 16.00, sediul centrului social pentru oamenii străzii din Şoseaua Viilor nr.44 , în Sectorul 5, situat lângă Colegiul Economic “Viilor”.

„Primăria Capitalei, prin Direcţia Generală de Asistenţă Socială a Municipiului Bucuresti, organizează o sesiune de vaccinare împotriva COVID-19 pentru persoanele adulte fără adăpost care nu mai deţin acte de identitate”, a anunţat Primăria Municipiului Bucureşti, pe Facebook.

Persoanele interesate vor fi vaccinate cu vaccinurile Pfizer sau Johnson&Johnson.

Citeşte şi: Lecție de omenie în ajunul Crăciunului! Cel mai bătrân câine dintr-un adăpost a fost adoptat de un bărbat: „Nu-i voi uita niciodată ochii. S-a uitat la mine de parcă ar fi văzut un înger”

De la debutul campaniei de vaccinare, în Bucureşti au fost vaccinate cu prima doză peste 1,1 milioane de persoane, alte peste 930.000 fiind imunizate complet.

Potrivit datelor CNCAV, 25.675 de persoane s-au vaccinat marţi împotriva Sars-Cov-2, dintre care 5.926 au făcut abia prima doză.

Citeşte şi: Bilanț 28 decembrie 2021. Numărul persoanelor care s-au vaccinat azi se menține foarte mic, deși cazurile de COVID s-a dublat față de ziua precedentă