Campanie electorală cu „icoana” candidatului în Gorj

Susţinătorii unui candidat PNL din Gorj la Senat s-au plimbat cu fotografia acestuia înrămată şi aşezată pe un stativ, asemenea unei icoane, pe uliţele mai multor comune.

30 nov. 2020, 16:00
Campanie electorală cu „icoana” candidatului în Gorj

Campanie electorală insolită în Gorj. Duminică viitoare sunt alegeri parlamentare iar echipele de campanie ale PNL fac imposibilul pentru ca cei aflați pe primele poziții să câștige voturi. Șocant este că, pe Valea Turceniului se circulă, de azi, nu cu pliantul la purtător ci, cu tabloul candidatului aflat pe locul unul la Senat, Ion Iordache.

Reportaj! Cum a durat Târgul de Crăciun din Craiova doar o oră! Luminiţe, kurtos colac şi iz de campanie electorală: “Olguţa, premier! E mai buna decât Orban!”

Campania electorală a căpătat aspecte ridicole în judeţul Gorj. Susţinătorii lui Ion Iordache, candidatul PNL Gorj la Senat, au mers pe uliţele satelor din apropierea oraşului Turceni cu fotografia înrămată şi aşezată pe un stativ a candidatului. Liberalii aflaţi în campanie electorală s-au fotografiat împreună cu localnicii şi poza candidatului. Fotografiile au fost postate, ulterior, pe Facebook.

Printre cei trimiși de Iordache cu tabloul este și viceprimarul orașului Turceni, acolo unde primar este cumnata sa, cea care i-a urmat în funcția supremă în localitatea de pe malul Jiului, unde se află cea mai mare termocentrală din țară.

Ion Iordache este un om politic controversat. Acesta este unul dintre cei mai potenţi oameni de afaceri. El controlează o firmă de construcţii care are încheiate multe contracte din fonduri publice, cu diferite instituţii. De asemenea, Iordache deţine un important fond de vânătoare care se întinde pe sute de hectare. Declaraţia de avere a candidatului liberal se întinde pe zeci de pagini şi cuprinde clădiri, terenuri şi maşini de lux şi chiar o barcă. De asemenea, Ion Iordache mai este asociat, potrivit confidas.ro, la firma Greenadel Prod S.R.L., care are încheiate aproape 1.000 de contracte publice, cu 28 de angajaţi şi un profit net pe anul 2019 de peste 1,4 milioane de lei.  De asemenea, acesta deţine monede din aur în valoare de 140.000 de lei, precum şi peste 1,3 milioane de lei în conturi bancare.


loading...