Campanie-şoc a Poliţiei Rutiere: „Am adus moartea la club” VIDEO

Campanie inedită de responsabilizare a şoferilor. Poliţia Rutieră vrea să-i descurajeze pe tinerii care au consumat alcool să mai urce la volan, promovând un filmuleţ în care un grup de bocitoare îi întâmpină pe şoferii "afumaţi" care ies din club, iar de oglinzile maşinilor sunt legate prosoape pe care scrie "Dacă ai băut, conduci pe ultimul drum".

RomaniaTV.net
30 apr. 2012, 20:33
Campanie-şoc a Poliţiei Rutiere: „Am adus moartea la club” VIDEO

Inedita campanie a Poliţiei este intitulată „Am adus moartea la club. Dacă ai băut, conduci pe ultimul drum„.

În filmuleţul promovat de autorităţi, mai mulţi tineri care au consumat băuturi alcoolice sunt întâmpinaţi de bocitoare care îi „conduc pe ultimul drum”.

Unii dintre tinerii care apar filmaţi se sperie, alţii râd, unul chiar le înjură pe bocitoare, dar în final toţi au înţeles mesajul.

Videoclipul a fost postat pe Internet înainte de lansarea oficială a campaniei. Şeful Poliţiei Rutiere, Lucian Diniţă, nu este supărat şi declară că sincronizarea cu ziua de 1 Mai este perfectă.

Poliţia Rutieră spune că vrea să extindă campania la nivel naţional.

„Acest video se doreşte a fi un semnal de alarmă pentru cei care se urcă la volan după ce consumă băuturi alcoolice (…) Luaţi partea de final – aceste prosoape vor fi distribuite în ţară şi poliţiştii rutieri le vor pune la oglinzile retrovizoare ale şoferilor care pleacă noaptea de la baruri„, a declarat Diniţă pentru România TV.