Câmpeanu: USL trebuie să hotărască SUSPENDAREA preşedintelui Băsescu

Preşedintele de onoare al PNL, Radu Câmpeanu, a declarat, joi, că ar trebui ca USL să hotărască suspendarea din funcţie a preşedintelui Traian Băsescu, deşi acesta ar fi trebuit să îşi dea singur demisia.

RomaniaTV.net
24 mai 2012, 12:26
Câmpeanu: USL trebuie să hotărască SUSPENDAREA preşedintelui Băsescu

„Cred că va trebui până la urmă să hotărâm o suspendare (a şefului statului – n.r.), cu toate că, mărturisesc, am spus-o o dată, poate că preşedintele ar fi trebuit să îşi dea singur demisia, adică să nu ne mai invite pe noi să facem procedura de suspendare„, a spus Radu Câmpeanu, joi, în Argeş, cu ocazia aniversării Zilei formaţiunii, scrie Mediafax.

El a arătat că rolul Uniunii Social Liberale este „să readucă echilibrul economic, social şi moral în această ţară şi o dată cu acest lucru să putem pune lucrurile la punct şi în relaţiile noastre internaţionale şi europene”.

„Se vorbeşte de USL, de alianţă. Eu am fost printre oamenii care au susţinut această alianţă, pentru că trebuiau unite toate forţele normale ale acestei ţări pentru a schimba actuala putere, chiar în frunte cu şeful statului”, a declarat Câmpeanu.