Campioana, într-o situaţie DISPERATĂ. Duckadam: Nu mai putem folosi numele STEAUA!

Helmuth Duckadam, preşedintele de imagine al Stelei, a explicat în amănunt care e situaţia de la Steaua după pierderea siglei, în urma scandalului cu MApN.

13 ian. 2015, 13:26
Campioana, într-o situaţie DISPERATĂ. Duckadam: Nu mai putem folosi numele STEAUA!

Helmuth Duckadam a vorbit la Dolce Sport despre situaţia în care se află în momentul de faţă campioana României, care se află în imposibilitatea de a folosi numele „Steaua” în meciurile de verificare pe care le va susţine în perioada următoare. Totodată, preşedintele de imagine al Stelei nu crede în teoria că Anghel Iordănescu s-ar fi implicat în scandalul Steaua vs. MApN şi spune că în acest moment clubul de fotbal nu mai poate folosi nici în acte numele „Steaua”.

Citeşte şi GIGI BECALI, ultima soluţie în scandalul siglei Stelei. Va cere audienţă la nivel înalt

Nu cred că Iordănescu s-ar fi implicat. El e prieten cu domnul Becali, n-ar fi împotriva Stelei. Cred că e ambiţia unor generali care au vrut să-i facă rău domnului Becali. Şi au reuşit.

Noi nici nu ştim cu cine să stăm de vorbă. N-a existat nicio întâlnire până acum, pentru că nu avem cu cine. Nu ştim ce se doreşte. Sumele care s-au vehiculat sunt doar aberaţii.

Citeşte şi Cea mai tare GLUMĂ despre nouă SIGLĂ. Ce înseamnă FCSB

Probabil că se aşteaptă motivarea instanţei şi apoi se va putea discuta. Până atunci vom folosi nouă siglă, nu avem ce face. Eu sper să aud o poziţie oficială din partea Ministerului. Acum, nici în acte nu putem folosi numele Steaua. Palmaresul nu s-a pus în discuţie până acum. Doar sigla„, a declarat Duckadam la Dolce Sport.

Citeşte şi Ladislau Boloni, despre situaţia de la Steaua: E lipsă de inteligenţă, nu putem să ne batem joc