Ladislau Boloni, despre situaţia de la Steaua: E lipsă de inteligenţă, nu putem să ne batem joc

Ladislau Boloni a comentat dur situaţia de la Steaua, după ce oficialii clubului de fotbal nu au ajuns la o în înţelegere cu MApN şi au fost nevoiţi să schimbe sigla.

RomaniaTV.net
13 ian. 2015, 08:55
Ladislau Boloni, despre situaţia de la Steaua: E lipsă de inteligenţă, nu putem să ne batem joc

Este o mare lipsa de inteligenţă din partea Armatei, cât şi din partea conducătorilor sau a celor care iau decizia la Steaua. Este de înţeles Armata, pentru ceea ce a făcut în trecut. Şi acum, cu baza sportivă, pe care o da în folosinţă echipei de fotbal… Pe urmă este normală şi poziţia patronului. În sensul când sune că el finanţează această echipa. De ce să plătească atâta?

Citeşte şi GIGI BECALI, ultima soluţie în scandalul siglei Stelei. Va cere audienţă la nivel înalt

Nici una dintre părţi nu a înţeles că Steaua nu este a lor, Steaua nu este a mea, Steaua nu este a cuiva. Steaua este a noastră. Nu poţi să faci din Steaua o proprietate, Steaua este jucăria mea şi nimeni nu poate să o atingă…

Citeşte şi Cea mai tare GLUMĂ despre nouă SIGLĂ. Ce înseamnă FCSB

Steaua a dat momente importante ale istoriei României, a dat momente de mândrie oamenilor şi a dovedit prin treaba această o propietate naţională, de care nu putem să ne batem joc. Eu cred că s-a greşit şi e lipsă mare de inteligenţă de ambele părţi”, a spus Ladislau Boloni la Dolce Sport.

Citeşte şi Ilie Năstase, GEST DISPERAT în scandalul legat de MARCA STEAUA