CAMPIOANĂ NAŢIONALĂ, reprofilată pe VIDEOCHAT. Imagini incredibile FOTO

Mihai Gabriel Feroiu, fost sportiv, și soția sa, Bianca Feroiu, medaliată la nivel național pentru culturism, se numără printre cele zece persoane care au fost la audieri în dosarul "Videochat în saloane de înfrumusețare". Anchetatorii au stabilit că toți cei vizați pot fi cercetați în libertate.

06 iul. 2017, 08:54

Zece persoane au fost audiate, marți, în urma a unor percheziții care a avut loc la Târgu Jiu într-un dosar de evaziune fiscală. Anchetatorii au vizat mai multe saloane de înfrumusețare în care s-ar face videochat. Între cei care au dat declarații la ediul Poliției s-au număr și culturiștii Mihai Gabriel Feroiu și soția sa, Bianca, care este medaliată la nivel național.

Percheziţii în judeţul Gorj într-un dosar de evaziune fiscală. Sunt vizate saloane de înfrumuseţare ce fac videochat

Surse de rândul achetatorilor au dezvăluit că membrii grupării ar fi încercat să scape de dovezi în timpul perchezițiilor, așa că ar fi aruncat pe geam două sacoșe pline cu vibratoare, jucării erotice și recipiente cu lubrifianți.

Bianca Feroiu, în vârstă de 32 de ani, a fost legimitată la Clubul Sportiv Universitatea Cluj. În 2013, a obținut titlul național la Culturism Senioare, categoria open, și medalia de aur la culturism senioare-perechi.

Mihai Feroiu are 39 de ani și a fost suspendat din activitatea sportivă, pe viață, de către Federația Română de Culturism și Fitness, în 2009, după ce a fost depistat pozitiv la un control doping.