CAMPIOANELE României s-au întors acasă. Handbalistele DE AUR vor fi premiate pentru performanţă VIDEO

Junioarele care au câştigat titlul suprem la Campionatul Mondial de Handbal feminin au adus în ţară medaliile de aur. Fetele au reuşit o performanţă istorică: primul titlu modial la handbal pentru o echipă românească, în ultimii 15 ani. Sportivele de aur ale României au fost felicitate de ministrul Tineretului şi Sportului, iar premierul Victor Ponta le va premia în prima şedinţă de Guvern, informează România TV.

04 aug. 2014, 12:25
CAMPIOANELE României s-au întors acasă. Handbalistele DE AUR vor fi premiate pentru performanţă VIDEO

100% nu credeam, dar pe parcursul competiţiei am realizat că putem şi am avut încredere până la final. A fost greu, dar am crezut în noi până la sfârşit şi am reuşit„, au spus fetele.

E un vis devenit realitate, nici nouă nu ne vine să credem, nici în momentul de faţă nu realizez„, a spus o altă handbalistă.

Citeşte şi România, CAMPIOANĂ MONDIALĂ la handbal feminin. Junioarele au surclasat Germania în finală

Fetele de aur ale handbalului au fost felicitate şi de ministrul Tineretului şi Sportului, Gabriela Szabo.

V-am ţinut pumnii din faţa televizorului, am fost cu sufletul la voi. Să veniţi cu cât mai multe medalii şi să ne luaţi câţi mai mulţi bani. Vreau să vă transmit şi felicitările premierului României care aseară când a aflat rezultatul imediat m-a contactat, mi-a spus că ţine foarte tare să dubleze premierile voastre„, a declarat Gabi Szabo.

Premierea olimpicelor va avea loc chiar în prima şedinţă de Guvern.

Naţionala de handbal feminin a României a devenit în premieră campioană mondială de junioare, câştigând duminică turneul final desfăşurat în Macedonia. În finală, România a învins Germania, la o diferenţă de 11 goluri, cu 32-21 (15-7).

Citeşte şi VICTOR PONTA pe FACEBOOK: „România este campioană mondială”