Campion GHINIONIST. Casa unui fost mare sportiv, spartă pentru a doua oară

O nouă spargere la locuinţa fostului campion olimpic la canotaj James Cracknell a avut loc, miercuri, în timp ce fostul sportiv era internat în spital, dar soţia sa şi cei trei copii se aflau în casă.

07 dec. 2013, 16:11

Soţia şi copiii fostului campion olimpic James Cracknell dormeau atunci când hoţii au intrat prin efracţie în locuinţa din Chiswick. Hoţii au furat obiecte în valoare de 20.000 de lire sterline.

Este îngrozitor când mă gândesc că hoţii mi-au spart locuinţa în timp ce eu eram în altă parte, iar familia mea dormea la etaj. Îmi pare foarte rău în special pentru că mi s-a furat o cameră pe care se aflau fotografii de familie de neînlocuit„, a declarat Cracknell (41 de ani).

Printre obiectele furate se numără şi cele patru biciclete ale familiei.

Aceasta este a doua spargere la locuinţa lui James Cracknell. În 2006, un bărbat a fost condamnat la trei ani de închisoare după ce a furat din casa fostului sportiv medaliile olimpice şi obiecte şi bijuterii în valoare de 200.000 de lire sterline.

James Cracknell a câştigat medaliat cu aur la Jocurile Olimpice din 2000 şi 2004, în proba de patru rame.

Cracknell a rămas cu sechele după ce, în urmă cu trei ani, a suferit un accident rutier în Arizona, el ajungând de mai multe ori la spital. Fostul sportiv are epilepsie şi pierderi de memorie.