Campion național de box, bătut crunt de un antrenor! De la ce a plecat totul şi ce riscă agresorul VIDEO

Gabriel Șchiopu, pugilist legitimat la Petrolul Ploiești, a fost lovit cu pumnul în față de un fost antrenor de la lotul național, Bogdan Dobrescu.

10 dec. 2021, 20:22
Campion național de box, bătut crunt de un antrenor! De la ce a plecat totul şi ce riscă agresorul VIDEO
Gabriel Șchiopu, lovit cu pumnul în față de un fost antrenor de la lotul național

Campion național de box, bătut crunt de un antrenor! Gabriel Șchiopu a fost umplut de sânge de Bogdan Dobrescu în timpul galei naționale de box din Brăila. Scena a fost surprinsă de camerele de supraveghere din sală și publicată de site-ul local debraila.ro. Gabriel Șchiopu tocmai câștigase competiția pentru boxerii U22! Gabriel Șchiopu câștigase în urmă cu două săptămâni și campionatul național de seniori, la categoria 51 de kilograme.

Campion național de box, bătut crunt de un antrenor!

Gabriel Șchiopu a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a depus plângere împotriva antrenorului, iar polițiștii din Brăilă au deschis un dosar penal pentru lovire și alte violențe. „Bogdan Mihai Dobrescu, antrenor te numești? Dai într-un copil? Eu nu l-am jignit! De ce a recurs la așa un gest? Invidia oare? Motivul că nu l-am băgat în seamă? Chiar nu știu! Mergem pe cale legală! Am câștigat meciul din finală în prima repriză prin inferioritatea adversarului, dar am fost surprins de un croșeu de stânga de la un antrenor de box. Să știi că nu rămâne așa. Legea o să rezolve tot! Nu ești un exemplu de urmat pentru copiii care fac box”, a scris tânărul sportiv pe Facebook.

Judoka Margaux Pinot, campioană olimpică la Tokyo, bătută cu bestialitate de soţ FOTO şocant

„A țipat la copiii din tribune care mă încurajau, i-a înjurat. Eu am coborât jos din ring și copiii mi-au zis. I-am spus maestrului meu, Moroiță Ion, uitați, maestre, ce urât vorbește maestrul Dobrescu!”, a spus Gabriel Şchiopu la Pro TV. A urmat un conflict verbal între Ion Moroiță, antrenorul lui Gabriel Şchiopu, și Bogdan Dobrescu, în prezent antrenor la CSM Brăila, soldat cu lovitura aplicată de Dobrescu lui Șchiopu!  „El tot mă înjura, tot mă înjura, s-a ridicat de pe bancă și, când s-a ridicat, vă dați seama, am reacționat. Îmi pare foarte rău, nu trebuia să fac așa ceva. Eu am fost provocat să fac așa ceva”, a spus Bogdan Dobrescu.

Fanii din Peluza Sud 97 s-au bătut cu jandarmii în Gara de Nord înainte de Petrolul – FC U Craiova VIDEO

„Luni se va întruni comisia de disciplină, care va analiza acest caz şi va dispune măsurile care se impun într-o astfel de situaţie. Dobrescu nu mai are voie să ajungă la copii, nu mai are voie să vină în sală, nu mai are voie la antrenamente, până vom lua o decizie.  Am vorbit personal cu el aseară şi i-am cerut să plece. Şi Federaţia Română de Box urmează să ia o decizie în acest caz”, a precizat Ana Maria Necoară, directorul CSM Brăila.