Fanii din Peluza Sud 97 s-au bătut cu jandarmii în Gara de Nord înainte de Petrolul – FC U Craiova VIDEO

Incidente grave în Gara de Nord din București, între ultrașii din Peluza Sud 97 și jandarmi, marţi seară. Peste 250 de suporteri din Bănie plecaţi spre Ploiești, pentru meciul cu Petrolul din Cupa României, s-au ciocnit cu forţele de ordine!

22 sept. 2021, 09:35
Fanii din Peluza Sud 97 s-au bătut cu jandarmii în Gara de Nord înainte de Petrolul – FC U Craiova VIDEO

Fanii din Peluza Sud 97 s-au bătut cu jandarmii în Gara de Nord. Suporterii celor de la FCU Craiova 1948 s-au încăierat cu jandarmii în Gara de Nord din București după ce au aprins câteva torțe.

Fanii din Peluza Sud 97 s-au bătut cu jandarmii în Gara de Nord

Ultrașii din Peluza Sud 97 se aflau în drum spre Ploiești pentru meciul cu Petrolul, din Cupa României, câţtigat de oltenii antrenaţi de Adrian Mutu cu 1-0.

Fost sportiv de peformanță, în stare gravă la ATI cu COVID-19. Apel disperat: „Rugați-vă pentru mine!”

Peste 250 de ultrași din Peluza Sud 97 au făcut deplasarea la Ploiești, iar în Gara de Nord din Capitală s-au întâlnit cu susținătorii alb-albaștrilor din Capitală. Însă, după ce fanii din PS 97 au aprins câteva torțe, jandarmii au dorit să intervină, iar între ultrașii din Bănie și forțele de ordine s-au produs mai multe îmbrânceli. Oamenii legii doreau să dea amenzi celor care au aprins torțe, dar lucrurile s-au calmat în cele din urmă și suporterii s-au urcat în tren unde și-au continuat drumul spre Ploiești.

FCU Craiova 1948 a obținut, marţi seară, o victorie importantă în fața celor de la Petrolul Ploiești, scor 1-0, în 16-imile de finală ale Cupei României.