CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014: Veste PROASTĂ pentru Luis Suarez

Concernul german Adidas a anunţat că aşteaptă ancheta completă a FIFA înaintea de a lua eventuale măsuri împotriva atacantului uruguayan Luis Suarez, care şi-a muşcat un adversar la CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014.

26 iun. 2014, 10:42
CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014: Veste PROASTĂ pentru Luis Suarez

„Adidas este conştientă de cazul în care este implicat Suarez. Vom aştepta ancheta completă în această afacere şi vom răspunde de o manieră adecvată”, se arată într-un comunicat.

O procedură disciplinară a fost deschisă de FIFA împotriva atacantului lui Liverpool, în timp ce Adidas este furnizorul său personal de echipament sportiv, dar instanţa forului fotbalistic internaţional a precizat miercuri că nu poate anticipa o posibilă sancţiune.

Conform regulamentului FIFA, Suarez, care nu se află la primul incident de acest gen, riscă o sancţiune dură, care l-ar putea face să rateze tot CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014, după ce şi-a ajutat echipa să se califice în optimile de finală.

Incidentul s-a produs în minutul 80 al partidei Uruguay – Italia (1-0), iar iniţial s-a crezut că Suarez i-a aplicat o lovitură cu capul lui Chiellini. Reluările cu încetinitorul au arătat, însă, că atacantul lui FC Liverpool şi-a înfipt dinţii în umărul adversarului său.

Acţiunea s-a derulat în spatele arbitrului, care nu a văzut nimic, însă camerele de televiziune au captat totul.