Eveniment INCREDIBIL în Germania: pe stadion cu CANAPEAUA. VIDEO

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Stadionul echipei Union Berlin s-a transformat într-un imens living room după ce microbiştii au fost invitaţi să-şi aducă propriile canapele de pe care să urmărească, pe un ecran imens, meciurile de la Campionatul Mondial de Fotbal 2014.

RomaniaTV.net
12 iun. 2014, 08:14
Eveniment INCREDIBIL în Germania: pe stadion cu CANAPEAUA. VIDEO

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2014. Organizatorii, care nu au legătură cu gruparea din 2.Bundesliga, au montat un ecran imens pe stadion şi i-au rugat pe microbişti să vină cu propriile canapele.

Chris Lopatta, un fan al lui Union Berlin, şi-a mutat canapeaua din apartamentul său din cartierul Friedrichshain pe stadion.

„Cred că va fi frumos, probabil o relaxare combinată cu ceva acţiune. Cred că va fi, mai degrabă, o vizionare destul de calmă şi liniştită”, a spus Lopatta.

VIDEO AICI sursa 3news.co.nz.

Până astăzi, cele mai multe dintre cele 780 de canapele au fost deja poziționate. Organizatorii au încă de lucru pentru aaranja eficient canapelele pe cei 3.500 de metri pătrați.

Întrebat cum a venit ideea pentru acest eveniment, Gerald Ponesky, organizatorul acţiunii, a declarat: „Am ascultat cântecele fanilor şi am reţinut expresiile casa mea și sufrageria mea. A fost momentul în care am făcut click!”.

Joi, 12.000 de fani sunt așteptați pentru a viziona meciul de deschidere Brazilia-Croația pe marele ecran de la stadion, 3.000 dintre aceştia urmând să stea comod pe canapele.