CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018. Robotul Sophia a ales câştigătoarea CM 2018

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018. Robotul umanoid Sophia a participat la începutul săptămânii la o conferință de tehnologie la Hong Kong alături de creatorii săi. Acolo, ea a prezis ce echipă va câștiga Cupa Mondială de Fobal din Rusia. 

RomaniaTV.net
11 iul. 2018, 15:14
CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018. Robotul Sophia a ales câştigătoarea CM 2018

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018. Întrebată de un jurnalist cine o să ridice trofeul la sfârșitul finalei de duminică, 15 iulie, Sophia a pariat pe naționala Franței, potrivit stirileprotv.ro. 

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018. Plină de umor, așa cum și-a obișnuit deja pulicul, Sophia a răspuns inițial că nici măcar nu știe ce echipe joacă, fiind completată de echipa sa, care a menționat că robotul nu este un mare fan al sporturilor.

CAMPIONATUL MONDIAL DE FOTBAL 2018. Un motan alb, blând şi prietenos şi-a adjudecat titlul de cel mai bun prezicător de la Cupa Mondială din Rusia.

Ahile, pentru că acesta este numele lui, a nimerit câştigătorul de mai multe ori decât celelalte animale care au primit această îndeletnicire pe parcursul competiţiei.

Până să ajungă în fața jurnaliştilor pentru a…“anunţa” cine va câştiga următorul meci din cadrul Campionatului Mondial de Fotbal, Ahile se bucură de drum. Dar când trebuie să se apuce de treabă, îşi ia rolul în serios. Motanul alege din două boluri, cu câte un steag fiecare, în care se află aceeaşi mâncare.

Deocamdată a nimerit de trei ori câştigătorul şi a greşit o singură dată, atunci când a prezis că Nigeria va înfrânge Argentina.

Ahile are doi ani şi este surd. Are în palmares predicţii în cadrul mai multor competiţii organizate în Rusia, pentru ca, spre deosebire de celelalte pisici de la Muzeul Hermitaj, el e…sociabil. Despre finală, încă nu s-a esxprimat.