Canarii au provocat accident de circulaţie: Două tramvaie s-au ciocnit la Bruxelles

Accidentul soldat luni cu 15 răniţi uşor în rândul pasagerilor s-a produs după ce vatmanul unuia dintre tramvaie a oprit într-un tunel pentru că a văzut canari pe şine, fiind lovit de celălalt tramvai, care se deplasa cu viteză normală.

RomaniaTV.net
18 iun. 2013, 10:10
Canarii au provocat accident de circulaţie: Două tramvaie s-au ciocnit la Bruxelles

Canarii, la originea coliziunii dintre două tramvaie la Bruxelles. Accidentul soldat luni cu 15 răniţi uşor în rândul pasagerilor s-a produs după ce vatmanul unuia dintre tramvaie a oprit într-un tunel pentru că a văzut canari pe şine, fiind lovit de celălalt tramvai, care se deplasa cu viteză normală, relatează marţi presa belgiană.

Coliziunea s-a produs la intrarea în tunelul Leopold, într-un viraj, unde vatmanul tramvaiului care a fost tamponat a frânat pentru a evita … canari care se aflau pe şine. Informaţia a fost confirmată de purtătorul de cuvânt al poliţiei din comuna Ixelles, Christian De Coninck.

„Cei doi vatmani au fost supuşi unor teste pentru stabilirea alcoolemiei, dar acestea s-au dovedit a fi negative”, a adăugat el. Circulaţia tramvaielor a fost oprită în zona unde a avut loc coliziunea timp de circa oră.