„Cancerul a recidivat!” Cătălin Bordea face declaraţii şocante după zvonurile legate de divorţ

Cătălin Bordea a recunoscut că problemele personale sunt foarte mari, însă încearcă din răsputeri să le facă față. Acum, şi mama sa este panicată din cauza problemelor de sănătate

10 iul. 2023, 20:24
„Cancerul a recidivat!” Cătălin Bordea face declaraţii şocante după zvonurile legate de divorţ
Showbiz-ul se cutremură! Cătălin Bordea la un pas de divorț. Postarea care i-a lăsat mască pe fani

Problemele se țin în lanț de Cătălin Bordea. În urmă cu două săptămâni, în presa din România s-a dus zvonul că actorul și soția sa au decis să meargă pe drumuri separate, după întoarcerea de la America Express. Acum, comediantul a făcut primele declarații despre problemele cu care se confruntă în următoarea perioadă.

Cătălin Bordea, despre problemele cu care se confruntă

Recent, Cătălin Bordea a făcut primele declarații despre perioada prin care trece. Comediantul a recunoscut că problemele personale sunt foarte mari, însă încearcă din răsputeri să le facă față. Totodată, acesta a mărturisit că mama sa este în stare de șoc, după ce a aflat că i-a recidivat cancerul.

Noi detalii efervescente despre divorțul dintre Cătălin Bordea și soția sa! Cine i-a stricat căsnicia comediantului

„Tot ce pot să spun momentan e că am avut un an greu. M-am întors din America Express cu niște experiențe extraordinare, dar foarte obosit. Probleme personale mari.

Mama panicată că i-a recidivat cancerul. Însă încerc să mă țin conștient și lucid pentru că am niște responsabilități. Față de mine, de prietenii care îmi sunt alături și fața de șansa pe care am primit-o de la viață. Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate”, a declarat Cătălin Bordea în exclusivitate pentru CANCAN.RO.

Cătălin Bordea a făcut tot ce putea pentru a-și salva căsnicia

Deși actorul nu a avut o reacție oficială până acum, surse din apropierea cuplului spun că femeia a părăsit deja locuința în care cei doi au stat până acum împreună. Problemele nu ar fi fost noi, ci ar fi existat de pe vremea când actorul pleca la America Express, însă cel din urmă a tot insistat la o încă o șansă. Cu toate acestea, flacăra iubirii și pasiunea nu au putut fi reaprinse, iar căsnicia celor doi se mai agață doar de-un fir de ață.

Citește și Momente dificile pentru Livia Bordea. Cu ce afecţiune gravă s-a confruntat soţia lui Cătălin Bordea

“Cătălin a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia. Livia voia să se despartă dinainte de plecarea la America Express, însă au decis să mai discute după întoarcerea lui Cătălin. Și-au spus că două luni departe unul de celălalt nu este chiar puțin, așa că poate își revin. El a fost cel care s-a opus categoric, o iubește enorm.

A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm. Pe ea o adoră, o tratează extraordinar. Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care in sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt despărțiți, iar el suferă foarte mult. O face, însă, discret, cu demnitate, altă soluție oricum nu are. Ea a plecat de acasă temporar, a fost decizia ei. Nu s-au certat, nu s-au înșelat, nu există nimic de genul acesta”, a declarat un apropiat al actorului, pentru cancan.

Momente dificile pentru Livia Bordea. Cu ce afecţiune gravă s-a confruntat soţia lui Cătălin Bordea

Momente dificile pentru Livia Bordea. Aceasta ar fi luat decizia despărțirii, pe motiv că nu se mai regăsește în această relație. „Cătălin a făcut tot ceea ce i-a stat în putere pentru a-și salva căsnicia. Livia voia să se despartă dinainte de plecarea la America Express, însă au decis să mai discute după întoarcerea lui Cătălin. Și-au spus că două luni departe unul de celălalt nu este chiar puțin, așa că poate își revin. El a fost cel care s-a opus categoric, o iubește enorm. A fost inclusiv la psiholog pentru a încerca să rezolve anumite lucruri la el, în interiorul lui, a progresat enorm. Pe ea o adoră, o tratează extraordinar. Dar pur și simplu nu au reușit să învie flacăra aia a iubirii, care în sufletul ei nu mai e la fel de puternică. Acum sunt despărtiți, iar el suferă foarte mult. O face, însă, discret, cu demnitate, altă soluție oricum nu are. Ea a plecat de acasă temporar, a fost decizia ei. Nu s-au certat, nu s-au înșelat, nu există nimic de genul acesta”, a declarat un apropiat al actorului, pentru Cancan.

Citeşte şi: Pavel Bartoş a dezvăluit cum a câştigat primii bani. Actorul a fost orfan şi şi-a crescut singur cei trei fraţi

Livia Bordea a recunoscut recent că trece printr-o perioadă mai dificilă și că se confruntă cu tot felul de stări mai ciudate, acesta fiind, se pare, și motivul pentru care s-a separat de soțul ei. „Citeam azi undeva că depresia e atunci când corpul tău luptă să supraviețuiască, iar creierul vrea să te omoare. Probabil că, dacă ai fost în locul ăla întunecat, știi exact despre ce vorbesc. Pentru că eu am fost. Mi s-a spus că e moft, că pot sa trec peste, că trebuie doar să vreau. Ei bine, nu. Nu e suficient să vrei. Pentru că nu ai de unde să vrei.

Când nu există motiv să te trezești dimineața, când ai prefera să mori în loc să deschizi ochii după o noapte oricum nedormită… Când nu găsești explicație pentru starea îngrozitoare în care te afli, lume dragă, nu e suficient doar să vrei. Nu știu de ce scriu asta… Dar o să scriu. Pentru cei care cred că, dacă zâmbești mereu, automat ești fericit mereu. Poate ești. Dar e posibil să nu fii. Eu n-am fost. Eu m-am trezit din somn plângând în hohote, aparent fără vreun motiv. Eu am dormit câte o oră pe noapte, timp de o lună. Eu am băut doar cafea și am mâncat biscuiți o bună perioadă. Altceva nu puteam. Tot ce știam e că eu nu mai pot așa. Mă priveam în oglindă și încercam, printre lacrimi, să mă adun.

Să îmi spun că sunt bine, că e o fază, un moft, cum mi se tot repeta. Dar tot ce îmi doream era să dispar. Mi s-a pus diagnostic, mi s-au recomandat pastile. Nu le-am vrut. Am plecat de unde eram… și eram în Paradis. Am luptat singură și nu știu dacă asta a fost cea mai bună alegere. Dar așa am știut eu să procedez. Nu mă plăcea nimeni și nu plăceam pe nimeni. Încet, încet, și numai eu știu cum, mi-am revenit. Cred. Am ajuns să mă cunosc mai bine, pentru că durerea e bună profesoară. Am renunțat la oameni și am câștigat alții. Am învățat că tristețea asta profundă e chinuitoare, e paralizantă, dar se poate trece peste. Știu… Scriu asta pentru că acum 4 ani (n.r. – în 2012) nu eram bine deloc. Dar azi sunt”, a scris Livia Bordea, acum ceva vreme, pe Facebook.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, mărturisire emoţionantă despre ultima perioadă din viaţa sa. „Uneori mă urăsc!”