De ce plâng cei mai puternici oameni ai lumii VIDEO

Publicat: Vineri, 09 Noiembrie 2012 19:59 // Actualizat: Sâmbătă, 10 Noiembrie 2012 19:11 // Sursa: RTV.net

Vladimir Putin, Barack Obama, Gordon Brown. Sunt doar câteva nume ale politicii mondiale, surprinse cu lacrimi în ochi.

Un nou video în care preşedintele american plânge de emoţie a fost lansat de mass-media. Este a două oară când Barack Obama a fost filmat plângând. Cu o seară înaintea alegerilor, el a fost surprins cu lacrimi în ochi când le-a ţinut un discurs de încurajare susţinătorilor săi, explicându-le de ce ar fi vrut să fie reales. 

Obama nu este, însă, singurul lider străin surprins în această ipostază. 

Vladimir Putin le-a mulţumit alegătorilor tot cu lacrimi în ochi. "Am câştigat într-o luptă deschisă şi onestă", a declarat liderul rus, emoţionat, potrivit imaginilor difuzate în direct de televiziunea rusă.

"Vă mulţumesc tuturor celor care aţi spus da marii Rusii", a adăugat el, reluând sloganul-cheie al campaniei sale electorale, alături de preşedintele în exerciţiu Dmitri Medvedev.

Oficialii de la Moscova au explicat, apoi, că lacrimile liderului rus au fost cauzate de vânt. 

În 2010, Gordon Brown, premierul Marii Britanii, a fost filmat în aceeaşi ipostază, în cadrul unui interviu cu Piers Morgan. Analiştii au spus atunci că politicianul a plâns pentru voturi. Nu toţi au fost de acord, însă: Brown vorbea, în acel moment, despre moartea fiicei sale. 

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
09 nov 21:30
...Putin, Barack Obama, Gordon Brown. Sunt doar câteva nume ale politicii mondiale, surprinse cu lacrimi în ochi. Citește mai departe… RTV.NET – Stiri...
1
EUR
4.8582
RON
21 Sep
noapte 12 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H