„Când e lună plină, pe pereţi apare semnul fiarei!” Cum a ajuns o vilă din Bucuresti să fie CASA DIAVOLULUI

Una dintre cele mai inedite legende ale Bucurestiului face referire la un imobil din centrul orasului, situat la doi pasi de KM 0. Este vorba de o casa veche din zona Batistei, unde in noptile cu luna plina se spune ca apare numarul 666 pe pereti, scrie Formula AS.

07 sept. 2014, 12:12
„Când e lună plină, pe pereţi apare semnul fiarei!” Cum a ajuns o vilă din Bucuresti să fie CASA DIAVOLULUI

O Capitala precum Bucurestiul ascunde zeci, daca nu chiar sute de mituri urbane, care de care mai interesante si savuroase. Unul dintre acestea face referire la un imobil din mijlocul orasului, care se afla doar la cativa zeci de metri de kilometrul zero al orasului.

Un preot a rupt tăcerea despre cifra 666. Ce semnifică şi ce putere are asupra noastră

Doua femei ar fi fost omorate aici

Legenda spune ca aici au fost omorate doua femei, iar spiritele lor inca nu au parasit aceasta casa. Multi vanatori de paranormal sustin sus si tare ca imobilul este patat de o entitate demonica, care poate fi simtita de la departare. De asemenea, la o prima vedere casa prezinta un aer invaluit in mister, fiind toata acoperita de iedera.

Numarul 666 apare pe peretii casei

Mitul urban mai face referire la un alt lucru extrem de straniu. Mai exact, uneori in noptile cu luna plina pe unul din peretii casei apare numarul 666, spune legenda.

Misterul CASEI BÂNTUITE: Experienţa care a dat FIORI RECI unei familii americane

De altfel, la un moment dat cineva a scrijelit acest numar, al “Diavolului”, pe una dintre fatadele cladirii. De atunci imobilul a ramas cunoscut in istoria urbana drept “Casa Diavolului”.

Un alt loc “bantuit” de fenomene paranormale

Un alt loc bantuit de fenomene ciudate este si terenul din spatele complexului comercial din Pantelimon. Aici expertii, citati de www.formula-as.ro , au gasit o explicatie logica pentru asa zisele fenomene paranormale. Mai exact, se pare ca daca stai un timp prelungit aici poti simti o gama de simptome, precum migrene, ameteli, stari de oboseala, greturi, senzatia de uramarire, anxietate, vedenii, paranoia.

Explicatia este simpla: terenul are in ambele extremitati stalpi de inalta tensiune, care genereaza un nivel ridicat de radiatii electromagnetice.