Când ficatul se îmbolnăveşte, acestea sunt semnalele

Când ficatul tău nu mai poate să facă față la stilul tău de viață îți va transmite semnale ce ar trebui să te trimită direct la medicul specialist pentru a-l ajuta să își revină.

RomaniaTV.net
01 mart. 2018, 09:31
Când ficatul se îmbolnăveşte, acestea sunt semnalele

Cele mai cunoscute semnale ale ficatului afectat sunt  oboseala cronică, starea de letargie sau sentimentul de epuizare totală, dureri difuze de cap sau migrene constante, dureri prezente la încheieturile mainilor sau la nivelul musculaturii, transpirație excesivă, alergii tot mai dese, acnee sau boli ale pielii, gaze, balonare, dureri abdominale, constipatie, diaree, dezechilibru hormonal.

Fiind un organ complex are nevoie de toată atenția ta, considerat rezerva de sânge a organismului, sănătatea și buna sa funcționare este vitală pentru a te bucura timp îndelungat de starea de bine.

Creșterea inexplicabilă în greutate

Mănânci normal ca de obicei dar te confrunți cu stări de anxietate, respirația ta a căpătat un miros greu și iei în greutate văzând cu ochii?
Mergi și verifică starea ficatului tău, mai ales dacă aceste 3 simptome apar în același timp. Din fericire, încă de la primele semne că nu mai funcționează corespunzător, ficatul transmite semnale care identificate și investigate corect te pot ajuta să te refaci mult mai repede.
 
Află cum să previi bolile de ficat AICI