Când îşi poate vedea Elena Udrea fetiţa, în închisoare: „Va avea regim de maximă siguranță”

Când îşi poate vedea Elena Udrea fetiţa, în închisoare. Fosta blondă de la Cotroceni a fost condamnată la şase ani cu executare în dosarul Gala Bute. Dacă va avea comportament exemplar, va putea să îşi vadă fetița pe care o are alături de Adrian Alexandrov.

07 apr. 2022, 21:39
Când îşi poate vedea Elena Udrea fetiţa, în închisoare: „Va avea regim de maximă siguranță”
Când îşi poate vedea Elena Udrea fetiţa, în închisoare

Când îşi poate vedea Elena Udrea fetiţa, în închisoare. Avocatul Raluca Pană a explicat că fetița Elenei Udrea și a lui Adrian Alexandrov are deja trei ani împliniți, deci va avea voie să își viziteze mama regulat.

Citeşte şi: Elena Udrea a fost prinsă în Bulgaria, la punctul de frontieră Kulata. Primele imagini după capturare

Când îşi poate vedea Elena Udrea fetiţa, în închisoare

Elena Udrea va avea regim de maximă siguranță în primul an al încarcerării. Asta înseamnă că va avea și o serie de restricții. Va putea lucra doar la interior, în penitenciar, adică la bibliotecă sau la bucătărie. Trebuie însă precizat că sunt puține asemenea locuri raportat la numărul total de deținuți.

Dacă nu este nou-născut copilul, va avea voie să vină în vizitele normal. Va putea primi vizite o dată pe săptămână. Va avea dreptul doar de câteva ore la aer, iar celula va fi închisă permanent”, a spus avocatul Raluca Pană, potrivit Fanatik.ro.

Marcel Ciolacu, după condamnarea Elenei Udrea

Marcel Ciolacu a declarat joi seară că această nouă condamnare a Elenei Udrea ar trebui să servească drept lecţie pentru toţi oamenii politici români, care nu ar trebui să ardă etapele ascensiunii politice, cum susţine că ar fi făcut Udrea.

N-am comentat niciodata o decizie a unui magistrat. Nu pot sa ma bucur. M-am vazut o data sau de doua ori cu Elena Udrea. Conteaza foarte mult educatia pe care o primim si cred ca si anturajul. Eu am ramas cu prietenii pe care ii am de 10-20 de ani si cred ca a contat. Cred ca cea mai importanta trasatura a unui crestin este smerenia si cred ca toti oamenii politici ar trebui sa invatam din acest lucru.

In primul rand, ca politician, este bine sa nu arzi etapele. Daca te trezesti din prima ministru la Dezvoltare, perla Guvernului, din pacate ai sanse mari sa ajungi asa. Eu am trecut prin toate etapele, pentru ca orice urcus atat de rapid are si un coboras la fel.

Totusi, in ce il priveste pe Traian Basescu, mi-as fi dorit sa stim adevarul macar dupa primul mandat, nu dupa 18 ani, ceea ce este o palma mare data Romaniei. Stim foarte bine ce a facut Securitatea in Romania, noi am si trait acele timpuri.

A castigat Romania sau romanii din lupta acerba dintre PSD si PDL? Unde au ajus promotorii acestei lupte? AM trait o cearta si o vendeta continua si am pierdut intr-adevar 10 ani.”, a declarat Marcel Ciolacu la Antena 3.