Când primul ministru ÎNCURCĂ PAHARELE: Află ce a păţit un fostul premier slovac la o aniversare

Fostul premier slovac Mikulas Dzurinda a fost externat marţi de la Spitalul universitar din Kosice (estul ţării), unde a fost internat luni după ce a căzut şi s-a lovit la cap pentru că, după propria-i mărturisire, băuse prea mult alcool, relatează agenţia de presă slovacă TASR, citată de Agerpres.

RomaniaTV.net
07 ian. 2014, 18:31
Când primul ministru ÎNCURCĂ PAHARELE: Află ce a păţit un fostul premier slovac la o aniversare

Fostul premier slovac Mikulas  Dzurinda a fost externat în urma unei lovituri suferite la cap după ce a ratat numărătoarea paharelor. Incidentul s-a petrecut la o petrecere în cinstea celei de-a 80-a aniversări a fostului preşedinte Rudolf Schuster, la un hotel din centrul oraşului.

Dzurinda, care are 59 de ani, a recunoscut că a băut tărie la petrecere şi, când a ieşit să fumeze o ţigară, a alunecat şi a căzut. „Mi-e foarte jenă de cele întâmplate. Îmi pare rău că le-am dat de lucru suplimentar medicilor şi asistentelor şi, fireşte, regret şi că i-am dat bătaie de cap familiei”, a declarat el.

Fostul premier a explicat că luni dimineaţa a fost la o alergare de 15 km într-un parc din Bratislava, după care a condus până la Kosice (la circa 300 km distanţă), ceea ce l-a şi obosit oarecum.

Citeşte şi Cine leşină BEAT-MORT în baie, pierde cele mai FIERBINŢI MOMENTE ale petrecerii. Vezi ce se întâmpla lângă el

„Se pace că am ratat momentul când ar fi trebuit să refuz încă un pahar”, a adăugat el, informează Agerpres.

Mikulas Dzurinda a fost prim-ministru timp de două mandate succesive, 1998-2002 şi 2002-2006, iar în perioada 2010-2012 a fost ministru de externe.