Când revine X FACTOR la Antena 1. Ce emisiuni apar în grila de toamnă a postului TV

Antena 1 lansează, pe 5 septembrie, grila de toamnă, din care fac parte emisiuni precum X Factor și Chefi la cuțite.

21 aug. 2016, 12:10
Când revine X FACTOR la Antena 1. Ce emisiuni apar în grila de toamnă a postului TV

Anul acesta, Antena 1 se „grăbește” cu grila de toamnă. Show-ul de forță al postului, X Factor, va debuta pe 9 septembrie, în timp ce în 2015, emisiunea a fost lansată pe 17 septembrie, iar în urmă cu doi ani, pe 19 septembrie.

Din grila de toamnă vor face parte și emisiunile „Next Star” și „iUmor”, „În puii mei” și „Poftiți la muncă!” (emisiune produsă de Mona Segall), însă nu a anunțat datele de difuzare.

Conform Paginademedia.ro din grila de toamnă a Antenei 1 fac parte:

„Chefi la cuțite” revine din 5 și 6 septembrie, de la 20.30, imediat după Observator. Jurații Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu revin în competiția culinară.

Emisiunea X Factor va fi lansată pe 9 septembrie. Noul sezon al show-ului prezentat de Răzvan și Dani revine la Antena 1 în fiecare vineri seara de la 20.30.

Noutatea acestui sezon este un nou membru în juriul „X Factor”: Carla’s Dreams se alătură Deliei, lui Ștefan Bănică și lui Horia Brenciu la masa jurizării.

Sâmbătă, 10 septembrie, de la ora 20.00, imediat după Observator, Antena 1 va difuza un nou sezon al show-ului „Te cunoc de undeva”.

Tot din 5 septembrie revin la Antena 1 și show-urile „Neatza cu Răzvan și Dani”, „Acces Direct” și „Un show păcătos”.