Când scapă bucureştenii de TRAFICUL DE COŞMAR din Centru. RADET, un NOU termen de finalizare la schimbarea conductelor

RADET a anunţat un nou termen pentru finalizarea lucrărilor de înlocuire a tronsonului de reţea de termoficare din zona Spitalului Filantropia de lângă Piaţa Victoriei. Astfel, Regia apreciază că traficul va putea reveni la normal, în zonele afectate de lucrări, pe data de 15 septembrie 2016. 

09 aug. 2016, 08:53
Când scapă bucureştenii de TRAFICUL DE COŞMAR din Centru. RADET, un NOU termen de finalizare la schimbarea conductelor

Devansarea termenului anuntat initial de la 90 la 50 de zile a fost posibila în urma deciziilor de organizare a modului în care sunt efectuate lucrarile de reparatii la conductele aferente retelei primare de termoficare, informeaza RADET.

„Ne bucura ca putem asigura normalitatea traficului în Capitala, mai ales ca data de 12 septembrie înseamna reînceperea cursurilor pentru elevi si iminent, o intensificare a traficului. Echipele noastre au lucrat câte 16 ore pe zi pentru a finaliza aceasta lucrare, astfel încât bucurestenii sa fie cât mai putin deranjati de santierul din zona spitalului. Este, daca vreti, o mostenire pe care o las pentru normalitate, într-un oras capitala europeana. În ceea ce priveste efectele lucrarii, cu siguranta acestea vor fi resimtite de cetateni în sezonul rece”, a declarat Valentin Vitalariu, Director General al RADET.

CITEŞTE ŞI RADET schimbă ţevile, trafic de coşmar în Centru

Printre principalele decizii care au dus la reducerea timpului de executie anuntat initial, se numara suplimentarea numarului de utilaje si folosirea unor tronsoane mai lungi de teava, care au avut ca rezultat direct reducerea cu aproape la jumatate, a timpului destinat operatiunilor de sudare.

În 25 iulie 2016 au început lucrarile de înlocuire a tronsonului de retea de termoficare în zona Spitalului Filantropia din Sectorul 1, cu o vechime în exploatare de peste 35 de ani. Tronsonul de retea termica are o lungime de aproximativ 330 de metri liniari.

Beneficiarii directi ai acestei lucrari sunt locuitorii zonelor Iancu de Hunedoara, Dorobanti, Floreasca, Stefan cel Mare, Aviatiei, sau zona Aeroportului Baneasa.

CITEŞTE ŞI 250 de blocuri din Bucureşti, ÎN PERICOL să rămână fără apă caldă. Ce a decis RADET