Când se deschide Târgul de Crăciun din Drumul Taberei. O roată panoramică de 33 m, carusel cu personaje şi patonoar de peste 600 mp, printre surprizele pregătite pentru vizitatori

În mai puţin de 40 de zile va fi Crăciunul şi Capitala îmbracă haine de Sărbătoare. Peste câteva zile, Târgul "West Side Christmas Market" din Parcul Drumul Taberei, organizat de Primăria Sectorului 6 împreună cu UNTOLD Universe, va fi deschis publicului. Accesul este gratuit.

17 nov. 2022, 10:36
Când se deschide Târgul de Crăciun din Drumul Taberei. O roată panoramică de 33 m, carusel cu personaje şi patonoar de peste 600 mp, printre surprizele pregătite pentru vizitatori

Târgul de Crăciun din Drumul Taberei îşi deschide porţile pe 25 noiembrie şi va ține până pe 27 decembrie, de Sfântul Ștefan. Organizatorii, Primăria Sectorului 6 şi Untold Universe promit vizitatorilor cea mai tare experiență pentru perioada Sărbătorilor de Iarnă la „West Side Christmas Market”, în Parcul Drumul Taberei.

Vor fi multe surprize atât pentru cei mici, cât și pentru cei mari ai casei. Cele mai importante atracţii de la târgul de Crăciun din Drumul Taberei vor fi o roată înaltă de 33 de metri, de unde veți putea admira întregul parc de la înălțime, un carusel cu personaje și un patinoar cu o suprafață de 660 mp, pe care organizatorii anunţă că îl vor ţine deschis până în ianuarie.

Citeşte şi: Au apărut la vânzare primii brazi de Crăciun 2022. Preţul ireal cerut de comercianţi

Tot aici, vor fi amenajate peste 60 de căsuțe, frumos aranjate cu bunătăți, dar și cu obiecte hand-made, cadouri ce vor putea fi cumpărate pentru cei dragi și puse sub bradul de Crăciun.

Nu va lipsi nici bradul împodobit cu luminiţe.

De asemenea, vor fi seri cu muzică, concerte, dar și spectacole pentru cei mici, iar intrarea va fi liberă.

Citeşte şi: Când se deschide târgul de Crăciun în Bucureşti. Nicuşor Dan anunţă brad de mari dimensiuni, patinoar, roată panoramică de 40 de metri, Căsuţa lui Moş Crăciun şi multe spectacole

Am emoții! E prima dată când se organziează așa ceva în România. Ca primar, îți pui problema cum să faci evenimente frumoase și de calitate pentru comunitatea ta, fără să dai bani. Știu că în trecut Primăria Capitalei a dat milioane, sau alte primării de orașe, de sectoare.

Anul trecut, am reușit să facem un astfel de Târg de Crăciun, pentru care nu am dat niciun ban. A avut foarte mare succes și ați venit cu plăcere, dar nu am fost mulțumit de nivelul de calitate.

Am mai fost la Târguri de Crăciun în Europa, îmi plac la nebunie, și îmi doresc ceva de calitate. Nu avem know-how, dar avem potențialul și locul, nu vrem să dăm bani, vrem să luăm bani, sau cel puțin să nu ieșim în minus.
Pentru o primărie e foarte greu să nu ai costuri, să vii cu profit. Așa că mi-am propus ca anul acesta, nu neapărat să facem profit, dar să creștem calitatea.

Lucrăm cu niște oameni care se pricep la mari festivaluri, sunt foarte buni la a promova, la a aduce vendori de calitate, sunt foarte buni la a organiza astfel de lucruri. UNTOLD Universe n-a mai organizat târguri de Crăciun, dar industria e aceeași. Îi ajutăm pe organizatori cu tot ce este nevoie, desigur, nu lăsăm toată povara pe ei.
Totul e gândit ca să iasă bine. Am emoții! E prima dată când se organziează așa ceva în România„, a transmis primarul Ciprian Ciucu.