Când se redeschide Pasajul Unirii din București și cum arată după lucrări (FOTO)

Pasajul Unirii din București se va redeschide în curând. Se fac ultimele pregătiri pentru momentul mult așteptat.

01 sept. 2022, 20:07

De luni, 5 septembrie, reîncepe anul școlar, majoritatea românilor s-au întors deja din concedii, iar în Capitală se anunță mare aglomerație. Astfel, redeschiderea cât mai rapidă a Pasajului Unirii, care a fost în lucrări de amenajare, este obligatorie.

Se fac ultimele amenajări la Pasajul Unirii ce va fi redeschis cel mai probabil pe 5 septembrie, în prima zi de școală. Primăria Sectorului 4 și-a luat deja angajamentul.

În social media au început să fie distribuite imagini de bucureșteni, dar și de ADP Sector 4, redenumit în mediul virtual „Totul Verde”. În fotografii se pot vedea jardiniere cu plante decorative amplasate pe mijloc, pe liniile care despart sensurile de mers.

 

Cum arată pasajul de la Piața Unirii (FOTO)

 

În alte imagini, pe zidurile pasajului, cel puțin la exterior, acolo unde pot avea acum acces oamenii, au fost montate decorațiuni de metal care reprezintă frunze, fluturi, porumbei, fluturi și turturele.

„În câteva zile, după numai două luni, urmează să se redeschidă Pasajul Unirii, care a fost supus unor ample lucrări de punere în siguranță! Pentru un aspect și mai plăcut al lucrării, am contribuit și noi prin plantarea de flori în jardinière, la intrarea și la ieșirea din pasaj!

Lucrările s-au desfășurat atât noaptea, cât și ziua, astfel încât zona să capete o dimensiune și mai confortabilă!”, se arată pe pagina de Facebook „Totul Verde”.

Pasajul Unirii a fost închis din data de 20 iunie 2022, pentru efectuarea unor ample lucrări de reabilitare și de consolidare. Construcția a fost trecută de Primăria Municipiului București (PMB) în administrarea Primăriei Sectorului 4.