Când se va deschide al doilea magazin IKEA din Bucureşti. Anunţul retailerului

Ikea plănuieşte să deschidă un al doilea magazin în zona Theodor Pallady din Bucureşti, în urma unei investiţii de peste 80 milioane de euro, potenţialul pentru România fiind de nouă magazine, a declarat, marţi, Stefan Vanoverbeke, Retail Manager IKEA pentru sud-estul Europei. Cel de-al doilea magazin din Capitală ar urma să fie inaugurat până la sfârşitul anului 2018. 

01 nov. 2016, 12:13
Când se va deschide al doilea magazin IKEA din Bucureşti. Anunţul retailerului

Compania de retail mobiliar şi decoraţiuni Ikea intenţionează să construiască magazine în Timişoara, Braşov şi Cluj, oraşele fiind alese în urma potenţialului de piaţă şi al numărului de locuitori, a precizat Stefan Vanoverbeke.

În prezent, în România, portofoliul companiei suedeze include magazinul din zona Băneasa, Bucureşti şi cel care urmează să fie construit, după ce primeşte avizul, în zona Pallady şi care va fi finalizat până la sfârşitul lui 2018. Mai mult, Ikea îşi propune să aibă 13 magazine în sud-estul Europei până în 2025. În 2017 urmează să se deschidă magazinul din Belgrad, apoi cel din Ljubljana, scrie Mediafax. 

Care este cel mai de succes produs al IKEA, fabricat în România

România se află pe locul 8 în to­pul celor mai importante ţări fur­ni­zoa­re pentru retailerul suedez. Peste 150 de produse made in Romania ajung pe rafturile IKEA din lumea întreagă. Detalii, aici.