Când şi-a pierdut Andreea Mantea virginitatea: „Prima dragoste nu se uită niciodată! A fost copilăresc! Îmi transpirau palmele”

Când şi-a pierdut Andreea Mantea virginitatea. Vedeta a fost dintotdeauna extrem de discretă în legătură cu pierderea virginităţii, cu toate astea, a furnizat unele informaţii voalate din care se pot trage uşor concluzii.

05 dec. 2020, 14:48
Când şi-a pierdut Andreea Mantea virginitatea: „Prima dragoste nu se uită niciodată! A fost copilăresc! Îmi transpirau palmele”
Când şi-a pierdut Andreea Mantea virginitatea

Când şi-a pierdut Andreea Mantea virginitatea. Andreea a povestit, într-un interviu mai vechi pentru viva.ro, că prima experienţă intimă i-a rămas adânc întipărită în minte, deşi nu a fost nici pe departe vorba despre iubirea vieţii ei.

Când şi-a pierdut Andreea Mantea virginitatea

Vedeta a calificat acea experienţă ca fiind una „copilărească”, de unde s-ar putea deduce că aceasta a avut loc la o vârstă destul de fragedă.

O, da! Știi că prima dragoste nu se uită niciodată. Se uită în sensul că nu mai sunt aceleași sentimente, dar nu uiți așa cum a fost. A fost copilăresc, a fost copilăresc și transpiram așa, îmi transpirau palmele când îl vedeam, mă tot uitam și încercam să nu mă vadă că mă uit tot timpul la el, ca atunci când ești copil”, îşi aminteşte Andreea cuu nostalgie de primii fiori ai dragostei.

Citeste si Ei sunt cei mai bogați români ai anului 2020. Cine i-a luat locul lui Ion Țiriac și pe ce loc se află acum fostul tenismen

Cu toate acestea, Andreea Mantea nu a menționat niciodată numele primului său iubit și nici nu a oferit alte detalii despre prima ei relație de iubire.

Andreea Mantea a ales să fie mamă singură

Andreea mantea a avut o relaţie mediatizată cu artistul Ştefan Stan, dar cel care i-a dăruit un copil a fost luptătorul Cristi Mitrea, de care s-a îndrăgostit la emisiunea Burlăciţa. Din păcate, sentimentele nu i-au fost împărtăşite, astfel că s-a despărţit de tatăl copilului ei pe când era însărcinată.

Artista a povestit, la Antena Stars, că a făcut tot ce a ţinut de ea pentru ca acea relaţie să funcţioneze, dar pentru că acest lucru nu s-a întâmplat a ales să-şi crească singură băieţelul. David are azi cinci ani.

Am încercat să facem să meargă relaţia. Eu am lăsat foarte mult de la mine, am făcut nu tot ce am putut, ci absolut tot ce am putut! Mai mult de atât n-ai cum! Să fii o femeie însărcinată şi să suporţi anumite lucruri, n-ai cum! De duci, mâncând pământul. Nu mă interesa să le demonstrez alor mei că am încercat, ci mai mult să îmi demonstrez mie şi lui Dumnezeu”, povestea vedeta la acea vreme.

Citeste si Pepe şi presupusul iubit al Ralucăi Pastramă ar fi început ameninţările. „L-a rugat să o lase în pace, dar răspunsurile au fost acide”

Între un copil care creşte fără tată, dar creşte în linişte şi în armonie şi în lucruri frumoase, şi un copil care creşte cu tată, dar aude scadal, ceartă, pentru că cei mici aud, care dintre ei este mai fericit? Eu aşa am vrut. Au fost anumite discuţii în casă. Şi mi-am dorit, m-a zbătut, am suportat”, a continuat Andreea Mantea.

Andreea a vorbit şi despre suferinţa copleşitoare din timpul relaţiei cu Cristi Mitrea.

Mai mult de atât nu pot să mai îndur. Nu pot să mă trezesc şi să plâng, nu pot să mă pun în pat şi să plâng, nu pot să am porţie de plâns, dimineaţa, la prânz şi seara. Nu vreau să mai mănânc plans”, a mai spus bruneta, care este sigură că-şi va găsi până la urmă un bărbat potrivit.

 


loading...
Partenerii noștri