Pepe şi presupusul iubit al Ralucăi Pastramă ar fi început ameninţările. „L-a rugat să o lase în pace, dar răspunsurile au fost acide”

Divorţul cu scandal dintre Pepe şi Raluca a luat amploare. Cântăreţul o acuză pe soţia sa că l-ar fi înşelat de mai mulţi ani cu un tânăr de origine arabă.

05 dec. 2020, 10:49
Pepe şi presupusul iubit al Ralucăi Pastramă ar fi început ameninţările.  „L-a rugat să o lase în pace, dar răspunsurile au fost acide”
Pepe susţine că soţia lui l-a înşelat, într-o contestaţie depusă în instanţă

Pepe şi presupusul amant al Ralucăi Pastramă s-ar fi ameninţat reciproc, cel puţin asta susţin surse apropiate artistului, conform Cancan.

Divorţul dintre Pepe şi Raluca Pastrămă a devenit unul dintre cele mai comentate subiecte din showbiz. Recent, artistul ar fi făcut destănuiri uluitoare apropiaţilor.

Pepe ar fi aflat de la una dintre prietenele soţiei sale că Raluca ar avea o relaţie de aproape trei ani cu un tânăr de origine arabă, fiul unui afacerist care ar conduce în București o cunoscută măcelărie arăbească.

Citeşte şi: Pepe, mesaj pentru soţia lui: „Fierbe tot sângele în mine, când știu că iubești alt bărbat”

Pepe şi presupusul iubit al Ralucăi Pastramă ar fi început ameninţările. „Tânărul de origine arabă s-a contrat serios cu el”

Potrivit apropiaţilor, Pepe ar fi încercat să treacă peste presupusele nfidelități ale soției. Cântăreţul ar fi aflat despre „escapadele” Raluăi şi ale presupusului ei iubit. Cea mai recentă ar fi avut loc la un hotel din Câmpina.

Pepe l-ar fi abordat pe tânărul de origine arabă pe Instagram. Artistul le-a mărturisit apropiaţilor că a avut o discuţie tensionată cu cel care ar fi amantul Ralucăi Pastramă.

„Pepe l-a abordat pe Instagram. L-a rugat să-i lase soția în pace, dar răspunsurile tânărului au fost extrem de acide. Cei doi s-ar fi amenințat reciproc. Tânărul de origine arabă se pare că nu s-a lăsat impresionat de artist și s-a contrat serios cu el. Amenințările au fost lansate din ambele tabere. Cel puțin asta ar fi reieșit din mărturisile lui Pepe”, a precizat un apropiat al artistului, conform Cancan.ro.

Cine ar fi presupusul amant al Ralucăi Pastramă

Presupusul iubit al Ralucăi Patramă ar fi un tânăr de origine arată. E vorba despre fiul unui afacerist care deţine o carmangerie cu specific arăbesc în Capitală.

Presupusul iubit al Ralucăi Pastramă pare să pozeze într-un veritabil Don Juan și nicidecum n-ar avea gânduri serioase, mai spun sursele citate de Cancan.

Divorţul dintre Pepe şi Raluca Pastramă

Divorțul dintre Raluca Pastramă și Pepe se anunță unul dificil și de durată. În afară de o avere estimată la aproximativ 1,5 milioane de euro, cei doi vor disputa și custodia celor două fetițe.

Citeşte şi: Motivul divorțului dintre Pepe și Raluca. Frumoasa brunetă l-a înșelat pe celebrul cântăreț

 


loading...