Scoțienii aruncă BOMBA! Când şi cum s-a infectat Ianis Hagi cu Covid-19

Ianis Hagi (22 de ani) are COVID-19 și va rata partida cu Macedonia de Nord, din preliminariile CM 2022. Presa din Scoția a analizat situația mijlocașului român şi a dezvăluit cum şi câns s-a infectat jucătorul celor de la Glasgow Rangers.

08 sept. 2021, 11:40
Scoțienii aruncă BOMBA! Când şi cum s-a infectat Ianis Hagi cu Covid-19

Când şi cum s-a infectat Ianis Hagi cu Covid-19. După ce FRF a anunțat rezultatul testului RT-PCR efectuat de Ianis Hagi care afirmă că fotbalistul are Covid-19, presa din Scoția sugerează că vedeta lui Glasgow Rangers a contractat virusul de la echipa de club, în urmă cu câteva săptămâni, când mai mulți jucători ai echipei au fost infectați.

Când şi cum s-a infectat Ianis Hagi cu Covid-19

„O nouă lovitură pentru Rangers, starul Ianis Hagi a fost testat pozitiv pentru COVID-19. Federația Română de Fotbal a confirmat informația. Este cel mai recent membru al lui Glasgow Rangers care se infectează cu COVID-19, după numărul mare de cazuri din ultimele zile. Totul a pornit înaintea meciului retur cu Alashkert, când au apărut primele cazuri”, a scris The Scotish Sun.

Ianis Hagi ar trebui să stea în Macedonia 10 zile, în carantină. Dar, autoritățile de la Skopje permit plecarea fotbalistului, dacă acesta poate părăsi țara cu un mijloc de transport privat, fiind sportiv și pentru că se consideră a fi o situație excepțională.

Macedonia de Nord – România: Ianis Hagi a fost testat pozitiv. Prima reacţie a selecţionerului Rădoi

„Astăzi, în jurul prânzului, Ianis Hagi a acuzat ușoare dureri de cap în cantonamentul naționalei de la Skopje. A efectuat un test rapid sub coordonarea staff-ului medical al naționalei iar rezultatul este pozitiv”, anunța FRF în dimineața zilei de marți. Cei trei fotbaliști care intraseră în contact cu Ianis Hagi, Dragoş Nedelcu, Răzvan Marin și Alex Cicâldău au fost nevoiți să efectueze și ei teste PCR și nu au putut să efectueze antrenamentul oficial, dar au avut rezultate negative și vor fi disponibili pentru partida de la Skopje.