Când va avea loc Apocalipsa. Predicția Babei Vanga

Baba Vanga a prezis evenimente oribile pentru anul 2023. De asemenea, ea a vorbit și despre Apocalipsă, la un moment dat.

19 oct. 2022, 14:33
Când va avea loc Apocalipsa. Predicția Babei Vanga

De-a lungul timpului, Baba Vanga a făcut o mulțime de predicții. Oamenii s-au arătat stupefiați când au constatat că ceea ce a transmis bulgăroaica s-a întâmplat cu precizie.

Peste 80% dintre predicțiile clarvăzătoarei s-au dovedit a fi adevărate. Ea a prezis cel de-Al Doilea Război Mondial, destrămarea URSS, atacurile majore ale ISIS, moartea Prințesei Diana și Brexitul.

În general, predicțiile Babei Vanga au vizat evenimente viitoare negative. Cu siguranță cel mai înfricoșător se referă la Sfârșitul Lumii.

Predicțiile Babei Vanga au fost făcute până în anul 5079, an în care lumea va înceta să existe

Prezicătoarea oarbă Vangelia Pandeva Dimitrova s-a născut în anul 1911 și a murit în 1996. Înainte de deces, sute de oameni au venit să o dată pe femeia considerată drept un „dar divin”. Inclusiv liderul sovietic Leonid Brezhnev s-a întâlnit cu Baba Vanga, cel puțin o dată, înainte să moară, în 1982.

 

Predicțiile Babei Vanga pentru 2023

 

Profețiile Babei Vanga pentru 2023 sunt extrem de nefaste. Dacă pentru 2022 a anticipat acapararea oamenilor de realitatea virtuală, pentru anul viitor se anunță evenimente și mai grave.

Astfel, în 2023, oamenii de știință „dintr-o țară mare” vor face teste pe oameni, iar în urma acestor experimente, sute de mii de oameni ar urma să moară.

De asemenea, prezicătoarea vorbește despre furtuni solare puternice și chiar despre un război nuclear în 2023.