Când va începe construcţia noului stadion Steaua. Anunţul făcut de comandantul Clubului Sportiv al Armatei

Stadionul Steaua va fi printre primele unde vor începe lucrările de reconstrucție în vederea participării Bucureștiului la organizarea Campionatului European din 2020. Cele mai recente detalii legate de lucrări, care vor costa 65 de milioane de euro, au fost dezvăluite chiar de Cristian Petrea, comandantul CSA Steaua.

05 apr. 2018, 11:14
Când va începe construcţia noului stadion Steaua. Anunţul făcut de comandantul Clubului Sportiv al Armatei

”Cei de la Compania Națională de Investiții ne-au comunicat că în data de 3 mai se vor deschide ofertele pentru demolare, care vor fi analizate până în jurul datei de 31 mai. În situația în care nu vor exista contestații, la data de 1 iunie vom semna contractul de demolare. Procesul de demolare în sine va dura aproximativ 4 luni. De la 1 octombrie se dorește demararea lucrării noului stadion, cu prepararea fundația arenei iar dacă timpul va permite inclusiv turnarea ei. Dacă nu vor apărea complicații, din martie 2019 va începe construcția propriu-zisă.

Tot cei de la CNI ne-au asigurat că acest stadion va fi finalizat în termen, până în martie 2020. Stadionul se va turna pe cadre, cei de la CNI au experiența arenei de la Craiova așa că suntem siguri că vom fi în grafic”, a spus Cristian Petrea, în cadrul unei conferințe de presă.