Când va începe Survivor 2023. Fostul câștigător al show-ului, Alex Delea, a făcut anunțul așteptat de toată lumea

Toată lumea așteaptă cu sufletul la gură un nou sezon al show-ului Survivor. Alex Delea a făcut marele anunț despre când va începe concursul care-i ține pe toți cu sufletul la gură.

27 nov. 2022, 10:44
Când va începe Survivor 2023. Fostul câștigător al show-ului, Alex Delea, a făcut anunțul așteptat de toată lumea

Toată lumea așteaptă cu sufletul la gură un nou sezon  al show-ului Survivor. Alex Delea a reușit să câștige simpatia publicului și a rămas în inima celor care l-au urmărit și au sperat ca el să fie câștigărorul concursului, lucru care s-a și întâmplat.

Când începe Survivor 2023

Alex Delea a ținut să afle de la el că celebrul show va debuta în ianuarie 2023.

„Show-ul ăsta e pentru dependenții de adrenalina, pentru cei care vor să-și depășească limitele, pentru cei care vor să fie mai buni decât au fost, pentru cei care iubesc competiția și, mai ales, pentru cei care au voință. De la domnul Dan citire… Survivor România începe un nou sezon la PRO TV, chiar la început de an”, a spus Alex Delea în finala  „Sunt celebru, scoate-ma de aici”.

Cum s-a bucurat de o pupularitate foarte mare și a luptat din greu, nici nu pare de mirare că a reușit să câștige Survivor 2022. Acesta a plecat acasă cu 120.000 de euro.

Inimos din fire, acesta a hotărât ca o parte din bani să meargă la mama lui.

„I-am dat o parte din bani mamei să facă ce vrea cu ei. I-am dat 20.000 de euro, pentru că nu a vrut mai mult. A fost un moment, pe care l-am așteptat și eu și ea de foarte mult timp. I-am spus: “Mamă, trebuie să-ți trimit bani”, a declarat Alex Delea într-un interviu acordat pentru Impact.ro.

Citește și: Cunoscuta creatoare de rochii Maria Lucia Hohan, viaţă à la Emmanuelle! Dezvăluiri incredibile: „Pe parcursul relaţiei oficiale a avut cel puțin 10 infidelităţi” EXCLUSIV

Cine este Alex Delea, câștigătorul Survivor 2022

Tânărul originar din Constanța a avut o coplărie deloc ușoară. Pentru că nu se ajungea cu banii a început să muncească de la 17 ani ca barman, la barul familiei,  pentru a-și ajuta mama.

”Copil fiind, nu-mi dădeam seama că n-aveam ce să mănânc, credeam că aşa e toată lumea. N-aveam lumina în casă. Acolo ştiam, pentru că vedeam lumină la vecinul, dar dacă eu nu aveam, nu aveam. Ţin minte că plângeam de foame, nu aveam absolut nimic de mâncare şi plângeam de foame, adică chiar mi-era foame şi plângeam foarte mult. Şi eram cu toată familia în care eu plângeam de foame şi nu aveau ce să mi dea, nimic, nu era, dacă nu era? A venit tragedia când aveam patru ani, pentru că unchiul meu a încercat să facă tot posibilul să avem un trai mai bun. Numai că nu a putut să facă asta. A decis să-şi ia viaţa, din păcate”, a povestit acesta conform PRO TV

Citește și: Bătaie ca în ringul de box la Târgul de Crăciun din Piața Constituției. A fost nevoie de intervenția jandarmilor