Când Vladimir Putin pescuieşte, PEŞTII MARI se lasă prinşi. Vezi captură uriaşă a preşedintelui rus

Preşedintele rus Vladimir Putin, căruia îi place să-şi cultive imaginea de om de acţiune, a fost arătat vineri la televiziunea rusă în timp ce pescuia o ştiucă de 21 de kilograme în Siberia.

27 iul. 2013, 16:20
Când Vladimir Putin pescuieşte, PEŞTII MARI se lasă prinşi. Vezi captură uriaşă a preşedintelui rus

Captura a fost realizată în cursul unui weekend petrecut de curând de liderul rus la Tuva, în Siberia, în apropiere de graniţa cu Mongolia, la care a participat de asemenea premierul Dmitri Medvedev, a precizat vineri Kremlinul, potrivit Agerpres.

Imaginile televiziunii publice l-au arătat pe preşedintele rus râzând, şi totodată vizibil surprins, în timp ce scotea impunătoarea ştiucă din apă. Vladimir Putin a ţinut apoi peştele în braţe în faţa camerelor.

Citeşte şi Vladimir Putin le-a răspuns criticilor sportivilor ruşi: Încercaţi Viagra!

A fost un moment de relaxare foarte interesant. Putin şi Medvedev au discutat foarte călduros şi au mers să înoate„, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, pentru Itar-Tass.

Alte fotografii publicate de Kremlin l-au arătat pe preşedintele rus pescuind cu bustul gol şi cu ochelari de soare. Imaginile difuzate de televiziune nu l-au arătat şi pe Dmitri Medvedev practicând această activitate, ci făcând fotografii de pe un vas. Dmitri Peskov a precizat că ‘magnificele’ fotografii făcute de premier au fost difuzate pe site-ul Kremlinului.

Citeşte şi Cea mai nouă realizare a lui Putin: S-a scufundat în Marea Baltică la bordul unui batiscaf

Unii observatori au apreciat că difuzarea acestor imagini are ca scop să demonstreze că cei doi lideri continuă să fie apropiaţi, în contextul în care în ţară circulă tot mai multe zvonuri privind apariţia unor tensiuni între ei.