Candidat la preşedinţia SUA, mort de coronavirus. Politicianul a refuzat să poarte mască în pandemie

Harman Cain, candidat la poreşedinţia SUA la alegerile din 2012, a murit joi, la vârsta de 74 de ani, după o bătălie cu coronavirusul dusă de la sfârşitul lunii iunie.

31 iul. 2020, 06:34
Candidat la preşedinţia SUA, mort de coronavirus. Politicianul a refuzat să poarte mască în pandemie

Herman Cain (foto, centru) a fost diagnosticat cu coronavirus pe 29 iunie, la nouă zile după ce a participat la un miting al lui Donald Trump ţinut în Oklahoma şi unde, ca de obicei, nu a purtat mască, în ciuda numărului mare de participanţi. Chiar înainte de a anunța public diagnosticul, pe 2 iulie, Cain a susţinut ideea de a nu se purta măști la un eveniment, din 4 iulie de la Muntele Rushmore (Dakota de Sud), la care Trump intenționa să participe. „Măștile nu vor fi obligatorii la evenimentul la care va participa președintele Trump. OAMENII S-AU SĂTURAT!„, scria politicianul.

Citeşte şi Majoritatea pacienţilor vindecaţi de Covid-19 rămân cu probleme cardiovasculare. Ultimele studii arată că virusul afectează inima

Majoritatea lunii iulie Herman Cain a petrecut-o într-un spital din Atlanta.

Herman a avut o carieră incredibilă și a fost adorat de toată lumea care l-a cunoscut, în special de mine. El a fost un bărbat foarte special, un American Patriot și un mare prieten„, a scris preşedintele Donald Trump pe Twitter.