Candidaţii în Hunedoara: o cântăreaţă, un preot, un ziarist şi fostul şef al Poliţiei Rutiere VIDEO

Filialele hunedorene ale partidelor au recurs pentru cursa electorală la o serie de candidaţi care nu au nicio legătură cu viaţa politică.  Pe liste figurează de la preoţi şi cântăreţi, la ziarişti şi foşti şefi de poliţie, informează România TV.

RomaniaTV.net
04 nov. 2012, 12:11
Candidaţii în Hunedoara: o cântăreaţă, un preot, un ziarist şi fostul şef al Poliţiei Rutiere VIDEO

De departe, PRM a reuşit să adune cei mai mulţi candidaţi fără experienţă politică, dar care au în schimb o carieră în alte domenii. Printre aceştia se numără o cunoscută solistă de muzică populară, Mariana Anghel, un preot, Ion Poenaru şi un ziarist, Cornel Poenaru.

„Candidez pentru voi cetăţeni, pentru mine ca cetăţean al acestei ţări, pentru copilul meu şi pentru generatia de tineri care sunt lăsaţi deoparte” a precizat Mariana Anghel

Şi Alianţa pentru România Dreaptă a apelat pentru alegerile parlamentare din decembrie la nume cunoscute pe plan local. Campioana mondială la atletism, Marieta Ilcu, va intra în cursa electorală pentru un post de deputat sub sigla ARD.

În ceea ce priveşte PPDD, reprezentanţii lui Dan Diaconescu au venit, la rându-le cu un nume din afara politicii. În Colegiul Haţeg-Călan-Ţinutul Pădurenilor va candida fostul şef al poliţiei Rutiere Hunedoara, Ion Tirinescu.

Pentru cele 10 colegii din judeţul Hunedoara s-au înscris în lupta electorală 50 de candidaţi.