Candidatul PSD la primăria Murighiol a murit. Era suspect de Covid 19

Nicolae Vasiliev, candidatul PSD la Primăria Murighiol s-a stins din viață.

RomaniaTV.net
17 aug. 2020, 10:29
Candidatul PSD la primăria Murighiol a murit. Era suspect de Covid 19

Doliu în PSD. Potrivit informațiilor Replica de Constanţa, acesta, în urmă cu o săptămână, s-a aflat la Constanța, unde a mers la spital, întrucât nu se simțea bine. A fost internat cu diagnosticul preinfarct, iar după o săptămână a fost externat, iar starea lui de sănătate s-a înrăutățit. 

Din relatarea unor apropiați, după o săptămână ajunge acasă…”capsulat”, suspect de Covid19 după ce noaptea trecută starea sa de sănătate s-ar fi înrăutățit. Vasiliev Nicolae era candidatul PSD pentru funcția de primar al comunei Murighiol.

România, pe primul loc în UE la evoluţia cazurilor de COVID-19: Cea mai mare rată de pozitivare şi de decese la un milion de locuitori

„Nu, nu este vorba despre candidatul nostru, dar este vorba despre un om, candidat, întâmplător la Primăria Comunei Murighiol din partea PSD. Eu nu știu ce spun colegii bietului om dar tot Murighiolul vorbește despre faptul că Vasiliev Nicolae a murit cu Covid19, undeva, la Medgidia. Mi se pare o tragedie greu de suportat de familie, mi se pare un lucru nedrept ca un om care a făcut un preinfarct și a mers la spital, a ieșit într-o săptămână sau zece zile „capsulat”…suspect de covid.

Mi se pare, de asemenea, că întreaga campanie electorală pentru alegerile locale poate fi pusă sub semnul întrebării dacă încep să se infecteze candidații chiar după ce și-au depus dosarele de candidatură cum este cazul acestui om, Dumnezeu să-l odihnească.

Aș vrea ca toate aceste frământări ale noastre din teritoriu să fie auzite de către decidenții de la București care merg mai departe indiferent câți ajung sănătoși, vii… la final.

Noi, Pro România Tulcea, considerăm că o astfel de lipsă de interes, respect pentru sănătatea oamenilor doar pentru câteva eventuale procente, este lipsită de demnitate și poate fi considerată …nu vreau să rostesc cuvântul dar viața ne demonstrează că începe să se întâmple a declarat Coordonatorul Pro România Județul Tulcea, Ștefana Zibileanu, ea însăși candidat la funcția de Primar al Municipiului Tulcea, pentru dobrogenews.ro.


loading...