Candidatul republican la Casa Albă, Ron Paul, este susţinut de un bordel din Nevada VIDEO

Campanie neobişnuită pentru candidatul republican la Casa Albă, Ron Paul! "Iepuraşii" de la un bordel din Nevada au anunţat că le oferă tuturor susţinătorilor republicanului clipe minunate.

RomaniaTV.net
08 ian. 2012, 10:43
Candidatul republican la Casa Albă, Ron Paul, este susţinut de un bordel din Nevada VIDEO

Bordelul „Bunny Ranch” din Nevada a fost făcut faimos de canalul HBO într-un documentar.

Angajatele bordelului au organizat o strângere de fonduri pentru a ajuta campania lui Ron Paul. Fetele le cer clienţilor să depună donaţii într-un bol plasat la ieşirea din bordel. Suma minimă cerută de „iepuraşi” este de 1 dolar. Iar banii, curg …

Patronul şi angajatele lui îl susţin pe candidatul republican, pentru că apără drepturile individuale ale statelor  americane. „Ron Paul ar trebui să fie candidatul ales de oricine gândeşte cu capul său”, este de părere patronul stabilimentului, Dennis Hoff.

El afirmă că politicienii şi fetele lui sunt „acelaşi tip de afacere”, iar printre clienţii săi se numără şi politicieni republicani, şi democraţi. Îi preferă pe primii, pentru că sunt mai generoşi şi plătesc de trei ori mai mult decât democraţii pentru serviciile primite.

Pe fete însă, le impresionează şi faptul că Ronn Paul este medic de profesie. Republicanul este perceput ca fiind un creştin devotat valorilor familiei şi un opozant înfocat al avorturilor.