Candidatura lui Cantona la preşedinţie, doar o lovitură de publicitate

Eric Cantona se ţine de "glume". Fostul fotbalist nu ţinteşte postul de preşedinte al Franţei ci a vrut doar să transmită un mesaj al Fundaţiei Abbe Pierre.

RomaniaTV.net
10 ian. 2012, 12:58
Candidatura lui Cantona la preşedinţie, doar o lovitură de publicitate

Anunţul potrivit căruia Eric Cantona strânge semnături de la primarii din Franţa pentru a se înscrie în cursa pentru alegerile prezidenţiale din această primăvară a făcut înconjurul lumii însă se pare că nu este adevărat.

Redactorul-şef adjunct al Libération, Paul Quinio, a clarificat articolul apărut în ziarul francez. Acesta a precizat că Eric Cantona nu ţinteşte funcţia de preşedinte al Franţei ci a vrut doar să atragă atenţia asupra situaţiei dificiale a oamenilor săraci din Franţa, potrivit The Guardian.

Scrisoarea lui Cantona către politicienii locali a fost, de fapt, un apel pentru ca aceştia să semneze o petiţie cu privire la criza franceză de locuinţe, în numele fundaţiei Abbé Pierre.

Cantona a vrut doar să mobilizeze oamenii cu privire la criza locuinţelor pentru oamenii săraci din Franţa.

Marţi dimineaţă a apărut informaţia potrivit căreia fostul fotbalist Eric Cantona încearca să obţină semnăturile necesare pentru a se înscrie în lupta pentru funcţia de preşedinte al Franţei.