Candidatura lui DAN DIACONESCU la alegerile prezidenţiale, validată în şedinţa conducerii PP-DD

Comitetul Executiv al PP-DD se reuneşte marţi după-amiază, pe ordinea de zi aflându-se validarea candidaturii lui Dan Diaconescu la alegerile prezidenţiale, a anunţat preşedintele partidului, Simona Man, care a adăugat că s-ar putea discuta şi despre migraţia primarilor PP-DD.

16 sept. 2014, 14:04
Candidatura lui DAN DIACONESCU la alegerile prezidenţiale, validată în şedinţa conducerii PP-DD

„Este o şedinţă de Comitet Executiv pe a cărei ordine de zi va fi validarea candidaturii domnului Dan Diaconescu la alegerile prezidenţiale şi stabilirea strategiei de campanie pentru aceste alegeri”, a precizat, pentru Agerpres,Simona Man.

Man a admis că migraţia primarilor PP-DD poate constitui un punct pe ordinea de zi a reuniunii.

Sunt şi primari care au migrat. Dacă este această ofertă la liber, ca să spun aşa, fiecare îşi vede de interesele personale, pentru că acestea nu sunt interese de grup. Eu vreau însă să asigur pe toată lumea că PP-DD nu este o formaţiune politică care să nu-şi vadă interesele de grup. Noi ne vedem de interesele noastre, noi suntem o formaţiune politică care sunt convinsă că în acest moment cerne sita şi adevăraţii membrii PP-DD sunt şi vor rămâne alături de partid şi de Dan Diaconescu. Sunt convinsă că vom avea un scor bun la alegerile prezidenţiale şi că Dan Diaconescu va face o figură frumoasă şi că vom juca în finală la alegerile prezidenţiale‘, a spus Man.

ALEGERI PREZIDENŢIALE 2014. Ofiţer SRI în rezervă, ultimul candidat intrat în cursa pentru Cotroceni

Man a respins ipoteza schimbării conducerii partidului. ‘Nici vorbă. Sunt voci care …, mă rog, am văzut şi eu nişte postări pe facebook, de fapt o singură voce. Acum, pentru un singur om, nu se poate lua o structură întreagă de partid. Sigur poate fi o propunere. E un partid democratic, ne manifestăm democratic. Nicio problemă. Eu vă spun că un singur om nu poate hotărî soarta partidului, a conducerii partidului şi denumirii acestuia. Partidul s-a format în jurul lui Dan Diaconescu. Nici nu se pune problema să schimbăm vreodată denumirea partidului’, a adăugat preşedintele PP-DD.

Ea a precizat că punctul de vedere al PP-DD privind moţiunea de cenzură ar putea fi stabilit în câteva zile, având în vedere că miercuri documentul va fi doar citit în plenul Parlamentului şi peste o săptămână va primi votul.

AEP: Numărul românilor cu drept de vot la alegerile prezidenţiale se ridică la 18,3 milioane

‘Probabil că în zilele care urmează vom lua şi o decizie. Să vedem ce se mai întâmplă, să vedem dacă va avea efect ceea ce s-a întâmplat şi astăzi la DNA, dacă va lua o poziţie CCR’, a explicat Man.