Candidaturi ciudate la alegerile locale. Fiul regelui se vrea preşedinte

Publicat: Marţi, 11 Ianuarie 2010 30:00 // Actualizat: Joi, 03 Mai 2012 21:20 // Sursa: România TV

Din cauza candidaţilor, alegerile locale de luna viitoare se anunţă cel puţin ciudate. Spre exemplu, Dorin Cioaba, fiul regelui Cioabă vrea şefia Consiliului Judeţean Sibiu, iar o femeie din Arad de 83 de ani vrea un mandat de consilier.

Dacă tatăl este rege, fiul se vrea preşedinte. Se întâmplă în familia regelui Cioabă, al cărui băiat, Dorin, speră să adune cât mai multe voturi din comunităţile de romi, pentrtu a obţine preşedinţia Consiliului Judeţean Sibiu.

Dorin Cioabă şi-a învăţat deja supuşii să primească darurile altor candidaţi, dar să-l voteze pe el. "Le-am spus în felul următor: să ia cadouri electorale şi de la PDL şi de la PSD şi de la oricine merge, dar voturile să ni le dea nouă, pentru că în cabina de vot nu merge nimeni cu ei", a declarat Dorin Cioabă.

O altă candidatură ciudată vine de la Arad. Magdalena Kontras, o pensionară în vârstă de 83 de ani vrea un mandat de consilier, pentru a construi cămine de bătrâni.

Cel mai controversat candidat este la Iaşi. Interlopul Tiberiu Cristodorescu vrea un loc în Consiliul Local. Cămătar renumit în oraş, Cristodorescu se află pe lista Forumului Democratic al Germanilor din România.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8378
RON
05 Jul
noapte 22 °
zi 35 °
Ultimele joburi adaugate
24 H